Gemaakt op 13-06-2022
Bijgewerkt op 23-06-2022

Maak kennis met Andy Thomas - Partnership Manager CapitalBox

 

De afgelopen jaren was Andy werkzaam als Customer Service Manager bij CapitalBox. Vanaf mei is hij gestart in een nieuwe rol binnen CapitalBox, als Junior Partnership Manager. We zijn benieuwd hoe het hem bevalt, wat zijn plannen zijn en wat onze partners van hem terug gaan zien.
 

Andy, wij zijn inmiddels twee maanden verder sinds dat je begonnen bent, hoe gaat het tot nu toe?  

De afgelopen maand heb ik ervaren als een positieve en uitdagende verandering in mijn werk. Het voelde een beetje als het leren autorijden. Eerst even de pedalen aanvoelen en dan leren schakelen. 

In mijn vorige rol was ik gewend om direct met de ondernemer te schakelen en was ik verantwoordelijk voor de kleinere leningen binnen CapitalBox. In mijn nieuwe rol focus ik me op het partnernetwerk van CapitalBox en gaat het om grotere leningen. Dit vergt iets andere kennis en kunde en dat heb ik de afgelopen weken eigen proberen te maken. Ik word hierin ondersteunt door een aantal geweldige collega's met ontzettend veel ervaring en ik voel me erg op mijn gemak in het team.  

Kun je ons iets meer vertellen over je nieuwe functie? Hoe ziet deze eruit? 

Ik ben verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van ons partnernetwerk. Dit ga ik doen door een duurzame relatie op te bouwen met de partners, zoals financieel adviseurs en accountants. Daarnaast ga ik op zoek te gaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden voor het partnerkanaal. Ik krijg veel ruimte om mijn functie naar mijn hand te zetten en ik ga in de aankomende maanden kijken wat ik met mijn ervaring en kennis kan toevoegen aan mijn rol.  

Je hebt ontzettend veel ervaring met ondernemers en je was een fijn contactpersoon voor de CapitalBox klanten. Wat gaan de CapitalBox partners zien van jou?  

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als Customer Service Manager met als doel het vinden van de juiste zakelijke financiering voor onze klanten. Ik had dagelijks contact met ondernemers waarin we hun huidige situatie en doelen voor hun bedrijf bespraken. Door een open gesprek aan te gaan met een ondernemer, goed te luisteren en altijd transparant te zijn over de financiële mogelijkheden die zij hadden bij CapitalBox heb ik ontzettend veel prettige gesprekken gevoerd. Ik heb waardevolle inzichten opgedaan mbt de behoeften van de Nederlandse ondernemers en over de verschillende branches waarin de ondernemers actief waren. 

Benaderbaar, eerlijk en meedenkend. Dat is waar ik voor sta. Partners kunnen bij mij terecht om te sparren, een quick scan, begeleiding van een van een aanvraag of voor andere vragen.  

En dan als laatste vraag. Wil je ons nog iets meegeven. Een tip, weetje of iets anders?  

Ik ben een teamplayer en ik vind het dan ook ontzettend leuk dat ik intensief mag samenwerken met mijn directe collega's Blanche, Nick en Ferhat. Deze teamspirit komt ook terug naast mijn werk bij CapitalBox, Ik voetbal ik en ben ik coach van een zaalvoetbalteam.  Daarnaast ben ik ook een enorme voetbalfanaat en volg ik de sport op de voet. Favoriete speler? Luc Nilis, ook wel de man met de gouden rechter! Een Belg (zoals ik), groot geworden bij PSV Eindhoven. Een zuivere speler met een geweldige techniek en spelinzicht. Door hem ben heb ik het plezier in voetbal gevonden!  

Andy Thomas - Partnership Manager CapitalBox

Maak kennis

Wilt u graag kennismaken met Andy of bent u op zoek naar financiering voor uw klant? Neem dan contact op via andy.thomas@capitalbox.nl.  

Word partner 

Bent u nog geen partner van CapitalBox maar heeft u wel interesse? Klik dan op onderstaande button en meldt u aan. 

 

Word partner