Waarom u voor ons kiest?

Transparante voorwaarden

We streven naar een transparant, snel en eerlijk proces zodat onze klanten zich kunnen richten op het allerbelangrijkste: hun onderneming.

Simpel proces

Met een combinatie van unieke technologie en een team van experts maken wij flexibele zakelijke financiering voor het MKB in Nederland toegankelijk.

Persoonlijke service

Persoonlijk en goede service is bij ons altijd het uitgangspunt; klanten en partners vertellen ons dat we vriendelijk, begripvol en behulpzaam zijn. En dat is waar we het voor doen.

how it works

Over CapitalBox

CapitalBox is een online financier die is opgericht met een doel voor ogen: ondernemers verder helpen groeien door het verstrekken van zakelijke leningen. We streven naar een transparant en vlot proces zodat onze klanten zich kunnen richten op het allerbelangrijkste: hun onderneming. 

We verstrekken zakelijke leningen tussen de €1.000,- en €350.000,- aan ondernemers in het MKB die dit voornamelijk gebruiken als werkkapitaalfinanciering. Dit doen wij in de meeste gevallen zonder enige zakelijke  zekerheden en in sommige gevallen ook door geen persoonlijke borgstelling te vragen. Op deze manier behoudt de ondernemer vrijheid en zijn we ideaal in te zetten naast andere financiers. 

Ons innovatieve financieringsplatform en onze deskundige kredietspecialisten stellen ons in staat om snel beslissingen te nemen en binnen een werkdag terugkoppeling te geven op een ingediende aanvraag. Na de goedkeuring van de aanvraag, kunnen ondernemers vrijwel direct over de lening beschikken.
 
Het Nederlandse team is gevestigd in Amsterdam en bestaat uit ongeveer 30 professionals die klaar staan om ondernemers te helpen hun financieel doelen te verwezenlijken. Daarnaast zijn we ook op internationaal niveau actief met kantoren in Helsinki, Kopenhagen, Liverpool, Stockholm en Vilnius.

Onze missie is simpel: het snel leveren van financiering aan bedrijven op het moment dat zij dit nodig hebben om verder te kunnen groeien. 

Blog / News

Toon filters
Alle blogs
Bedrijfslening_of_bedrijfskrediet
06/05/2021
Bedrijfslening of zakelijk krediet – Wat is het verschil tussen deze twee vormen van bedrijfsfinanciering en welke voor- en nadelen hebben ze?
financieel-advies-ondernemers
28/04/2021
In deze rubriek maken we kennis met een van onze partners. Deze keer Leendert Mastenbroek, adviseur bij Financieringsgilde. In het artikel gaat we kort in op zijn ervaringen en de samenwerking met CapitalBox.
verschillend_soorten_bedrijfsfinanciering
19/04/2021
Een zakelijke lening kan een uitkomst zijn voor een bedrijf dat bezig is met uitbreidingsplannen of dat extra financiële middelen nodig heeft in verband met onvoorziene uitgaven. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende vormen van bedrijfsfinanciering.
man_bellen_betaling
01/04/2021
Hoe vraag je een klant om een achterstallige betaling te voldoen – zonder onbeleefd over te komen? Hier zijn enkele tips voor wat je kunt doen om achterstallige betalingen te voorkomen en hoe je een klant beleefd kunt vragen om een rekening te betalen.
capitalbox_arctic_rally_car
02/03/2021
Arctic Rally Race Powered by CapitalBox was een succes! Heb je het gemist? No worries. Je kunt hier de hoogtepunten bekijken.
Arctic_Rally_Finland
19/01/2021
We zijn verheugd dat we ook dit jaar sportiviteit, teamwork, snelheid, behendigheid en plezier kunnen blijven ondersteunen tijdens de The Artic Rally’ in Finland.
RikHeintzberger
16/12/2020
Regelmatig gaan wij in gesprek met onze eigen collega’s om een kijkje achter de schermen te bieden bij CapitalBox. Deze week is het de beurt aan Rik Heintzberger. We vragen Rik naar zijn rol en verantwoordelijkheden, maar ook naar hoe omgaat met de Covid-19 situatie en wat zijn ervaringen waren met de overname van Spotcap Nederland door CapitalBox.
flexibiliteit
09/11/2020
Een zakelijke lening – met meer flexibiliteit. Zo kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van jouw bedrijf!
man_bellen_betaling
01/04/2021
Hoe vraag je een klant om een achterstallige betaling te voldoen – zonder onbeleefd over te komen? Hier zijn enkele tips voor wat je kunt doen om achterstallige betalingen te voorkomen en hoe je een klant beleefd kunt vragen om een rekening te betalen.
moteris_verslininke
23/03/2021
Social media kanalen vormen een uitstekende mogelijkheid om nieuwe klanten te werven. Toch zijn niet alle social media kanalen hetzelfde. Lees meer over welk platform het beste past bij uw bedrijf.
referral_programma_kpi
15/03/2021
Heb je net een referral program geïmplementeerd of voer je al een dergelijk programma uit en wil je dit verbeteren? Deze statistieken helpen je hierbij!
clv
24/02/2021
Ontdek wat de waarde van je klant is en maak per klantsegment inzichtelijk wat ze in hun totale klantperiode aan omzet zullen bijdragen.
22/10/2019
De juiste werknemer vinden voor uw klein of middelgroot bedrijf is niet gemakkelijk. Er zijn tamelijk veel manieren om dit aan te pakken. Eén ervan is om van uw bedrijf een geweldige werkplek te maken. Lees hier waar werknemers naar op zoek zijn en vergelijk het met uw eigen bedrijf.
08/03/2018
Wij helpen u graag op weg met deze vijf manieren om kosten te besparen binnen uw mkb.