Welkom op ons blog over het beheren en laten groeien van uw kleine of middelgrote onderneming! 

hoe_u_een_plan_maakt_voor_uw_emailmarketingstrategie
27/07/2020
Planning is essentieel om uw e-mailmarketingdoelen te bereiken. Begin met deze 3 simpele tips!
best_practices_voor_kleine_bedrijven_voor_emailmarketing
20/07/2020
E-mailmarketing kan een krachtig hulpmiddel zijn voor uw kleine bedrijf. Zorg ervoor dat u profiteert van deze praktische tips voor e-mailmarketing.
Indicatoren_voor_succes
13/07/2020
Marketing maakt gebruik van een groot aantal statistieken. Het is absoluut noodzakelijk dat bedrijven de juiste kiezen om de prestaties bij te houden en ervoor te zorgen dat dit bijdraagt aan de welvaart van het bedrijf zelf
CapitalBox_geeft_world_rallycross_terug_aan_Finnen
08/07/2020
We zijn een partnerschap aangegaan met FIA om geweldig entertainment terug te brengen voor alle motorsportfans in Finland. De CapitalBox World Rally wordt eind augustus gehouden op het Kouvola Circuit.
anatomie_van_geweldige_advertenties
29/06/2020
Wat is er nodig om een goede advertentie te maken? Het is mogelijk om een miljoen verschillende antwoorden te bedenken, maar er zijn bepaalde gemeenschappelijke kenmerken bij alle geweldige advertenties.
heropen_uw_bedrijf
22/06/2020
Eigenaren van kleine bedrijven over de hele wereld willen graag hun bedrijf opnieuw openen. Bekijk hieronder enkele tips die u zullen helpen het heropeningsproces zo soepel mogelijk te doorlopen.
uw-eerste-Facebook-advertentie-maken
08/06/2020
Facebook is een geweldige manier om uw potentiële en bestaande klant te bereiken. Leer hoe u uw eerste Facebook-advertentie opnieuw kunt beoordelen
sociale_media
02/06/2020
Social media is een belangrijk marketingkanaal geworden voor veel kleine en middelgrote bedrijven. Hier leest u hoe u het kunt gebruiken om uw zakelijke doel te bereiken
marketing-tijdens-een-wereldwijde-crisis
26/05/2020
De grote depressie, de financiële crisis van 2008 en de meest recente COVID-19-uitbraak - in die tijden van wereldwijde economische nood waren en werden bedrijven gedwongen moeilijke beslissingen te nemen. Waarom je niet moet stoppen met marketing tijdens een wereldwijde crisis
concurrentonderzoek
19/05/2020
Concurrenten kunnen voordelig zijn voor uw bedrijf. Geen concurrenten hebben is verdacht. Bekijk de lijst met middelen om er zeker van te zijn dat je ze niet hebt gemist.
marketing
12/05/2020
Marketing kan uw kapitaal verspillen of kan bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Bekijk de vijf dingen die kleine en middelgrote bedrijven moeten doen voordat ze een budget besteden aan hun marketingcampagnes.
klantenbehoud
12/05/2020
Het is algemeen bekend dat het goedkoper is om aan een bestaande klant te verkopen dan om een nieuwe te kopen. Daarom is het zo belangrijk om een solide strategie voor klantenbinding te hebben. Het vergroot uw kansen om uw klanten loyaal te maken, zodat ze vaker bij u kopen.
zakelijke-kredietlijn-versus-zakelijke-creditcard
11/05/2020
Veel bedrijven gebruiken een zakelijke creditcard voor het betalen van zakelijke uitgaven. Een zakelijke kredietlijn kan een goede aanvulling zijn op een creditcard. Lees meer over de verschillen tussen een zakelijke kredietlijn en een zakelijke creditcard.
een-kredietlijn-geschikt-voor-uw-bedrijf
11/05/2020
Een zakelijke kredietlijn is een waardevol instrument dat veel KMO's gebruiken om groei te stimuleren en andere zakelijke doeleinden te bereiken. Dit is wat u moet weten over kredietlijnen.
kapitaal-inzamelen-voor-kleine-en-middelgrote-bedrijfsinitiatieven
11/05/2020
Kapitaal inzamelen voor KMO's kan een behoorlijke uitdaging zijn. Veel kleine en middelgrote bedrijven kiezen voor alternatieve bedrijfsleningen om groei en andere bedrijfsplannen te stimuleren.