Blog voor ondernemers over financiën, marketing, management en nieuws.

capitalbox-snel-zakelijke-lening
22/07/2021
Als je snel een snel een zakelijke lening zoekt zijn er flink wat opties beschikbaar. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste lening aangaat?
capitalbox_bedrijf-liquiditeit
08/07/2021
Lees hier voor meer informatie over het begrip liquiditeit is en hoe je als ondernemer de liquiditeit van jouw bedrijf kunt verbeteren.
stapelen
07/07/2021
De term ‘stapelfinanciering’ is niet nieuw, maar wordt wel steeds vaker gebruikt. Wat is stapelfinanciering en hoe doe je er als ondernemer je voordeel mee?
Blanche 2
05/07/2021
Kijkje achter de schermen bij CapitalBox? Regelmatig gaan wij in gesprek met onze eigen teamleden. Deze week de beurt aan Blanche, onze Client Service Manager. 
Campaign NL gas geven
28/06/2021
In juli lanceert CapitalBox een uitgebreide campagne voor ondernemers die meer gas willen geven. We zijn te horen op de radio en onze uitingen zijn door het hele land en ook online te zien.
capitalbox-rente-zakelijke-lening
04/06/2021
Bent u van plan een zakelijke lening af te sluiten? Dit is wat u moet weten over hoe banken en andere kredietverstrekkers bepalen hoeveel rente u moet betalen.
financieel-advies-capitalize2day
17/05/2021
In deze rubriek maken we kennis met onze partners. Deze keer Robert-Jan van Kempen, founder van financieel adviesbureau Capitalize2Day. 
Bedrijfslening_of_bedrijfskrediet
06/05/2021
Bedrijfslening of zakelijk krediet – Wat is het verschil tussen deze twee vormen van bedrijfsfinanciering en welke voor- en nadelen hebben ze?
financieel-advies-ondernemers
28/04/2021
In deze rubriek maken we kennis met een van onze partners. Deze keer Leendert Mastenbroek, adviseur bij Financieringsgilde. In het artikel gaat we kort in op zijn ervaringen en de samenwerking met CapitalBox.
verschillend_soorten_bedrijfsfinanciering
19/04/2021
Een zakelijke lening kan een uitkomst zijn voor een bedrijf dat bezig is met uitbreidingsplannen of dat extra financiële middelen nodig heeft in verband met onvoorziene uitgaven. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende vormen van bedrijfsfinanciering.
man_bellen_betaling
01/04/2021
Hoe vraag je een klant om een achterstallige betaling te voldoen – zonder onbeleefd over te komen? Hier zijn enkele tips voor wat je kunt doen om achterstallige betalingen te voorkomen en hoe je een klant beleefd kunt vragen om een rekening te betalen.
moteris_verslininke
23/03/2021
Social media kanalen vormen een uitstekende mogelijkheid om nieuwe klanten te werven. Toch zijn niet alle social media kanalen hetzelfde. Lees meer over welk platform het beste past bij uw bedrijf.
referral_programma_kpi
15/03/2021
Heb je net een referral program geïmplementeerd of voer je al een dergelijk programma uit en wil je dit verbeteren? Deze statistieken helpen je hierbij!
capitalbox_arctic_rally_car
02/03/2021
Arctic Rally Race Powered by CapitalBox was een succes! Heb je het gemist? No worries. Je kunt hier de hoogtepunten bekijken.
clv
24/02/2021
Ontdek wat de waarde van je klant is en maak per klantsegment inzichtelijk wat ze in hun totale klantperiode aan omzet zullen bijdragen.