Blog voor ondernemers over financiën, marketing, management en nieuws.

Arctic_Rally_Finland
19/01/2021
We zijn verheugd dat we ook dit jaar sportiviteit, teamwork, snelheid, behendigheid en plezier kunnen blijven ondersteunen tijdens de The Artic Rally’ in Finland.
lachende_man
06/01/2021
Het moderniseren van een bedrijf hoeft niet duur te zijn. Om je te helpen bij het digitaliseren van jouw bedrijf, hebben we enkele hulpmiddelen opgeschreven.
RikHeintzberger
16/12/2020
Regelmatig gaan wij in gesprek met onze eigen collega’s om een kijkje achter de schermen te bieden bij CapitalBox. Deze week is het de beurt aan Rik Heintzberger. We vragen Rik naar zijn rol en verantwoordelijkheden, maar ook naar hoe omgaat met de Covid-19 situatie en wat zijn ervaringen waren met de overname van Spotcap Nederland door CapitalBox.
ecommerce
15/12/2020
Zakelijke leningen voor e-commerce op basis van cashflow. Financiering binnen 24 uur. Help uw bedrijf te groeien.
hoe_verandert_COVID-19_het_winkelgedrag
03/12/2020
Het winkelgedrag dit jaar is veranderd. Bekijk wat de belangrijkste veranderingen zijn en hoe je jouw bedrijf daarop kunt aanpassen.
zakelijke_lening_effectief
17/11/2020
Haal het maximale uit de zakelijke financiering. Gebruik het effectief!
flexibiliteit
09/11/2020
Een zakelijke lening – met meer flexibiliteit. Zo kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van jouw bedrijf!
cashflow_tijdens_COVID19
30/10/2020
Een eenvoudige gids voor het oplossen van cashflowproblemen voor uw kleine onderneming
Spotcap
19/10/2020
CapitalBox, het toonaangevende pan-Europese online platform voor MKB-financiering, maakt vandaag de overname bekend van de Nederlandse divisie van fintech-bedrijf Spotcap Global. De overname is onderdeel van de verdere Europese uitbreiding van CapitalBox. Spotcap Nederland is een van de meest prominente online MKB-kredietverstrekkers in de Nederlandse markt.
wat_is_content_marketing
29/09/2020
Content marketing is een populair onderwerp, zowel in grote als in kleine bedrijven. Maar wat is het precies en hoe kan uw bedrijf er zijn voordeel mee doen?
waar_u_aan_moet_denken_bij_het_maken_van_nhoud
22/09/2020
Inhoudmarketing kan bedrijven helpen een nieuw publiek te bereiken, een loyale aanhang op te bouwen, hun zichtbaarheid te vergroten en hun product- en merkwaarde te vergroten. Hier zijn enkele dingen waar u aan moet denken bij het maken van inhoud.
inleiding_tot_gegevensanalyse_met_excel_2
15/09/2020
Microsoft Excel kan een geweldige tool zijn als u gewoon uw vinger in het onderwerp Gegevensanalyse steekt. Bekijk hoe u Excel kunt gebruiken om uw gegevens te analyseren
wat_moet_mijn_bedrijf_posten_op_sociale_media
11/09/2020
Beginnen met sociale media kan moeilijk zijn. Maar het hoeft niet zo te zijn. In dit bericht vind je 8 voorbeelden en tips die je meteen kunt gebruiken.
introductie_in_gegevensanalyse_met_Excel_deel_1_Voorbereiding
21/08/2020
Elke bedrijfseigenaar droomt ervan om op basis van de beschikbare gegevens betere beslissingen te kunnen nemen en meer inzicht te krijgen in zijn eigen bedrijf. Hier vindt u meer informatie over hoe u daarmee een begin kunt maken.
hoe_u_een_plan_maakt_voor_uw_emailmarketingstrategie
27/07/2020
Planning is essentieel om uw e-mailmarketingdoelen te bereiken. Begin met deze 3 simpele tips!