Welkom op ons blog over het beheren en laten groeien van uw kleine of middelgrote onderneming! 

anatomie_van_geweldige_advertenties
29/06/2020
Wat is er nodig om een goede advertentie te maken? Het is mogelijk om een miljoen verschillende antwoorden te bedenken, maar er zijn bepaalde gemeenschappelijke kenmerken bij alle geweldige advertenties.
heropen_uw_bedrijf
22/06/2020
Eigenaren van kleine bedrijven over de hele wereld willen graag hun bedrijf opnieuw openen. Bekijk hieronder enkele tips die u zullen helpen het heropeningsproces zo soepel mogelijk te doorlopen.
uw-eerste-Facebook-advertentie-maken
08/06/2020
Facebook is een geweldige manier om uw potentiële en bestaande klant te bereiken. Leer hoe u uw eerste Facebook-advertentie opnieuw kunt beoordelen
sociale_media
02/06/2020
Social media is een belangrijk marketingkanaal geworden voor veel kleine en middelgrote bedrijven. Hier leest u hoe u het kunt gebruiken om uw zakelijke doel te bereiken
marketing-tijdens-een-wereldwijde-crisis
26/05/2020
De grote depressie, de financiële crisis van 2008 en de meest recente COVID-19-uitbraak - in die tijden van wereldwijde economische nood waren en werden bedrijven gedwongen moeilijke beslissingen te nemen. Waarom je niet moet stoppen met marketing tijdens een wereldwijde crisis
concurrentonderzoek
19/05/2020
Concurrenten kunnen voordelig zijn voor uw bedrijf. Geen concurrenten hebben is verdacht. Bekijk de lijst met middelen om er zeker van te zijn dat je ze niet hebt gemist.
marketing
12/05/2020
Marketing kan uw kapitaal verspillen of kan bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Bekijk de vijf dingen die kleine en middelgrote bedrijven moeten doen voordat ze een budget besteden aan hun marketingcampagnes.
klantenbehoud
12/05/2020
Het is algemeen bekend dat het goedkoper is om aan een bestaande klant te verkopen dan om een nieuwe te kopen. Daarom is het zo belangrijk om een solide strategie voor klantenbinding te hebben. Het vergroot uw kansen om uw klanten loyaal te maken, zodat ze vaker bij u kopen.
zakelijke-kredietlijn-versus-zakelijke-creditcard
11/05/2020
Veel bedrijven gebruiken een zakelijke creditcard voor het betalen van zakelijke uitgaven. Een zakelijke kredietlijn kan een goede aanvulling zijn op een creditcard. Lees meer over de verschillen tussen een zakelijke kredietlijn en een zakelijke creditcard.
een-kredietlijn-geschikt-voor-uw-bedrijf
11/05/2020
Een zakelijke kredietlijn is een waardevol instrument dat veel KMO's gebruiken om groei te stimuleren en andere zakelijke doeleinden te bereiken. Dit is wat u moet weten over kredietlijnen.
kapitaal-inzamelen-voor-kleine-en-middelgrote-bedrijfsinitiatieven
11/05/2020
Kapitaal inzamelen voor KMO's kan een behoorlijke uitdaging zijn. Veel kleine en middelgrote bedrijven kiezen voor alternatieve bedrijfsleningen om groei en andere bedrijfsplannen te stimuleren.
ongedekte-zakelijke-leningen
11/05/2020
Elk gezond bedrijf dat geen activa heeft die een bank als onderpand zou kunnen gebruiken, kan nog steeds een zakelijke lening krijgen. Ongedekte zakelijke leningen - Wat u moet weten
zakelijke-leningen-op-korte-termijn
11/05/2020
Een zakelijke lening op korte termijn zou voor veel bedrijven zinvoller zijn dan een lening op langere termijn. Dit is precies wat je moet weten.
bedrijfsleningen-voor-kleine-bedrijven
11/05/2020
Veel bedrijven vertrouwen op bedrijfsfinanciering of bedrijfsleningen om groei te stimuleren of om aan hun zakelijke eisen te voldoen. Meer informatie over bedrijfsleningen voor kleine bedrijven
Gratis tools
28/04/2020
Veel bedrijven hebben hun bijdrage geleverd aan het helpen van KMO's bij het overwinnen van de coronacrisis. Bekijk de gratis tools en de bronnen, die u en uw werknemers kunnen helpen om in deze verwarrende tijden het hoofd boven water te kunnen houden.