Welkom op ons blog over het beheren en laten groeien van uw kleine of middelgrote onderneming! 

marketing-tijdens-een-wereldwijde-crisis
26/05/2020
De grote depressie, de financiële crisis van 2008 en de meest recente COVID-19-uitbraak - in die tijden van wereldwijde economische nood waren en werden bedrijven gedwongen moeilijke beslissingen te nemen. Waarom je niet moet stoppen met marketing tijdens een wereldwijde crisis
concurrentonderzoek
19/05/2020
Concurrenten kunnen voordelig zijn voor uw bedrijf. Geen concurrenten hebben is verdacht. Bekijk de lijst met middelen om er zeker van te zijn dat je ze niet hebt gemist.
marketing
12/05/2020
Marketing kan uw kapitaal verspillen of kan bijdragen aan de groei van uw bedrijf. Bekijk de vijf dingen die kleine en middelgrote bedrijven moeten doen voordat ze een budget besteden aan hun marketingcampagnes.
klantenbehoud
12/05/2020
Het is algemeen bekend dat het goedkoper is om aan een bestaande klant te verkopen dan om een nieuwe te kopen. Daarom is het zo belangrijk om een solide strategie voor klantenbinding te hebben. Het vergroot uw kansen om uw klanten loyaal te maken, zodat ze vaker en ook vaker bij u kopen.
zakelijke-kredietlijn-versus-zakelijke-creditcard
11/05/2020
Veel bedrijven gebruiken een zakelijke creditcard voor het betalen van zakelijke uitgaven. Een zakelijke kredietlijn kan een goede aanvulling zijn op een creditcard. Lees meer over de verschillen tussen een zakelijke kredietlijn en een zakelijke creditcard.
een-kredietlijn-geschikt-voor-uw-bedrijf
11/05/2020
Een zakelijke kredietlijn is een waardevol instrument dat veel KMO's gebruiken om groei te stimuleren en andere zakelijke doeleinden te bereiken. Dit is wat u moet weten over kredietlijnen.
kapitaal-inzamelen-voor-kleine-en-middelgrote-bedrijfsinitiatieven
11/05/2020
Kapitaal inzamelen voor KMO's kan een behoorlijke uitdaging zijn. Veel kleine en middelgrote bedrijven kiezen voor alternatieve bedrijfsleningen om groei en andere bedrijfsplannen te stimuleren.
ongedekte-zakelijke-leningen
11/05/2020
Elk gezond bedrijf dat geen activa heeft die een bank als onderpand zou kunnen gebruiken, kan nog steeds een zakelijke lening krijgen. Ongedekte zakelijke leningen - Wat u moet weten
zakelijke-leningen-op-korte-termijn
11/05/2020
Een zakelijke lening op korte termijn zou voor veel bedrijven zinvoller zijn dan een lening op langere termijn. Dit is precies wat je moet weten.
bedrijfsleningen-voor-kleine-bedrijven
11/05/2020
Veel bedrijven vertrouwen op bedrijfsfinanciering of bedrijfsleningen om groei te stimuleren of om aan hun zakelijke eisen te voldoen. Meer informatie over bedrijfsleningen voor kleine bedrijven
Gratis tools
28/04/2020
Veel bedrijven hebben hun bijdrage geleverd aan het helpen van KMO's bij het overwinnen van de coronacrisis. Bekijk de gratis tools en de bronnen, die u en uw werknemers kunnen helpen om in deze verwarrende tijden het hoofd boven water te kunnen houden.
strategie
06/04/2020
Zorg voor uw bestaande klanten | Tevreden klanten zijn de motor van uw bedrijf. Zonder hen zou uw bedrijf niet kunnen bestaan. Het is algemeen bekend dat het meer inspanning en middelen kost om nieuwe klanten te vinden dan om bestaande klanten te behouden. Dus als u de bestaande klanten blij en tevreden houdt, heeft uw bedrijf meer kans om een recessie te overleven. 
wat_is_kasstroom
24/03/2020
Het begrijpen en beheren van de kasstroom is een essentiële taak voor elke ondernemers. Daarom hebben we een handleiding samengesteld om u te helpen de kasstroom van uw bedrijf beter te begrijpen en te beheren en toekomstige kasstroomproblemen te voorkomen
congressen
04/03/2020
Er zijn talloze mogelijkheden om uw bedrijf vooruit te helpen, en het bezoeken van congressen en zakelijke evenementen is daar een van. Mocht u er voor 2020 nog geen in uw agenda hebben staan, kijk dan nu welke evenementen er in uw omgeving plaatsvinden
zakelijke belastingkalender
19/02/2020
Er zijn waarschijnlijk maar weinig ondernemers die uitzien naar de aangifte van hun zakelijke belastingen, dat begrijpen wij ook wel. Toch is het handig te weten welke data belangrijk zijn voor de zakelijke belastingen. Bekijk ze nu in onze kalender zakelijke belastingen 2020.