Welkom op ons blog over het beheren en laten groeien van uw kleine of middelgrote onderneming! 

zakelijke_lening_effectief
17/11/2020
Haal het maximale uit de zakelijke financiering. Gebruik het effectief!
flexibiliteit
09/11/2020
Een zakelijke lening – met meer flexibiliteit. Zo kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van jouw bedrijf!
cashflow_tijdens_COVID19
30/10/2020
Een eenvoudige gids voor het oplossen van cashflowproblemen voor uw kleine onderneming
Spotcap
19/10/2020
CapitalBox, het toonaangevende pan-Europese online platform voor MKB-financiering, maakt vandaag de overname bekend van de Nederlandse divisie van fintech-bedrijf Spotcap Global. De overname is onderdeel van de verdere Europese uitbreiding van CapitalBox. Spotcap Nederland is een van de meest prominente online MKB-kredietverstrekkers in de Nederlandse markt.
wat_is_content_marketing
29/09/2020
Content marketing is een populair onderwerp, zowel in grote als in kleine bedrijven. Maar wat is het precies en hoe kan uw bedrijf er zijn voordeel mee doen?
waar_u_aan_moet_denken_bij_het_maken_van_nhoud
22/09/2020
Inhoudmarketing kan bedrijven helpen een nieuw publiek te bereiken, een loyale aanhang op te bouwen, hun zichtbaarheid te vergroten en hun product- en merkwaarde te vergroten. Hier zijn enkele dingen waar u aan moet denken bij het maken van inhoud.
inleiding_tot_gegevensanalyse_met_excel_2
15/09/2020
Microsoft Excel kan een geweldige tool zijn als u gewoon uw vinger in het onderwerp Gegevensanalyse steekt. Bekijk hoe u Excel kunt gebruiken om uw gegevens te analyseren
wat_moet_mijn_bedrijf_posten_op_sociale_media
11/09/2020
Beginnen met sociale media kan moeilijk zijn. Maar het hoeft niet zo te zijn. In dit bericht vind je 8 voorbeelden en tips die je meteen kunt gebruiken.
introductie_in_gegevensanalyse_met_Excel_deel_1_Voorbereiding
21/08/2020
Elke bedrijfseigenaar droomt ervan om op basis van de beschikbare gegevens betere beslissingen te kunnen nemen en meer inzicht te krijgen in zijn eigen bedrijf. Hier vindt u meer informatie over hoe u daarmee een begin kunt maken.
hoe_u_een_plan_maakt_voor_uw_emailmarketingstrategie
27/07/2020
Planning is essentieel om uw e-mailmarketingdoelen te bereiken. Begin met deze 3 simpele tips!
best_practices_voor_kleine_bedrijven_voor_emailmarketing
20/07/2020
E-mailmarketing kan een krachtig hulpmiddel zijn voor uw kleine bedrijf. Zorg ervoor dat u profiteert van deze praktische tips voor e-mailmarketing.
Indicatoren_voor_succes
13/07/2020
Marketing maakt gebruik van een groot aantal statistieken. Het is absoluut noodzakelijk dat bedrijven de juiste kiezen om de prestaties bij te houden en ervoor te zorgen dat dit bijdraagt aan de welvaart van het bedrijf zelf
CapitalBox_geeft_world_rallycross_terug_aan_Finnen
08/07/2020
We zijn een partnerschap aangegaan met FIA om geweldig entertainment terug te brengen voor alle motorsportfans in Finland. De CapitalBox World Rally wordt eind augustus gehouden op het Kouvola Circuit.
anatomie_van_geweldige_advertenties
29/06/2020
Wat is er nodig om een goede advertentie te maken? Het is mogelijk om een miljoen verschillende antwoorden te bedenken, maar er zijn bepaalde gemeenschappelijke kenmerken bij alle geweldige advertenties.
heropen_uw_bedrijf
22/06/2020
Eigenaren van kleine bedrijven over de hele wereld willen graag hun bedrijf opnieuw openen. Bekijk hieronder enkele tips die u zullen helpen het heropeningsproces zo soepel mogelijk te doorlopen.