Zakelijke leningen berekenen

Snelle en eenvoudige calculator voor zakelijke leningen. Ontvang een offerte op maat voor uw bedrijf en uw behoeftes.

Waarom bent u op zoek naar een calculator voor zakelijke leningen?

Misschien wilt u uw bedrijf uitbreiden?

Misschien heeft u kapitaal nodig voor de aanschaf van nieuw materieel, om nieuw personeel in te huren of voor iets heel anders?

Wat de bestemming van uw zakelijke lening ook is, u moet natuurlijk wel weten hoeveel het u gaat kosten. Daar komt u hier eenvoudig en vrijblijvend achter.

 

Transparantie is het sleutelwoord

Het internet staat vol met allerlei verschillende soorten leningen en dan kan het moeilijk zijn om te zien welke lening het beste bij u en de behoeftes van uw bedrijf past. Dat hangt namelijk af van veel factoren.

Onze offertes zijn transparant. U weet precies wat u krijgt - en hoeveel het kost.

 

Een lening op maat voor uw bedrijf

Wij berekenen de zakelijke lening op basis van de informatie die u over uzelf en uw bedrijf verstrekt. Bij het opstellen van de best bij u passende offerte houden onze specialisten rekening met de unieke situatie van uw bedrijf.

 

Andere voordelen van de berekening van onze zakelijke leningen

Als we uw bedrijf goed kennen, kunnen we u de ideale lening tot maximaal €350.000,- bieden. De lening is snel en eenvoudig aan te vragen en borgstelling is niet nodig. Wij beslissen meestal binnen een werkdag en betalen dezelfde dag uit!

Er zijn geen verborgen kosten en u begint pas na 30 dagen met terugbetalen.
 

Ontvang een aanbod binnen een werkdag!

START DE AANVRAAG
Of neem contact met ons op: 0207975825

Bereken In 4 Eenvoudige Stappen Uw Zakelijke Lening

Stap 1. Basisinformatie

U dient eenvoudig online een aanvraag in. Hierbij vragen we om uw persoons- en bedrijfsgegevens, hoeveel u wilt lenen en om een aantal financiële documenten.

Heeft u vragen of wilt u graag begeleiding bij de aanvraag? Dan staan onze medewerkers voor u klaar. 

Stap 2. Beoordeling

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen gaan we direct voor u aan de slag. Binnen enkele uren geven wij u terugkoppeling en binnen 1 werkdag weet u waar u aan toe bent.

Stap 3. Ontvang een vrijblijvend voorstel

Bij goedkeuring ontvangt u direct een vrijblijvend kredietvoorstel. 

Na uw akkoord maken wij de financiering direct over en vaak staat het nog dezelfde dag op uw bankrekening.

Neem Vrijblijvend Contact Op

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek over de berekening van uw zakelijke lening. U kunt ons op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bellen, of u kunt ons een e-mail sturen, waar we binnen 12 uur op reageren.

Calculator Zakelijke Leningen

Wij berekenen zakelijke leningen tot maximaal 350.000 euro
 
Transparante voorwaarden 
De lening heeft een looptijd van maximaal 36 maanden. Er zijn geen verrassingen, u weet precies wat u krijgt en hoeveel u moet betalen.
  
Vaste betaaltermijnen achteraf 
De vaste, maandelijkse betaaltermijnen beginnen pas na 30 dagen. 
  
Handige tool om de zakelijke lening mee te berekenen 
Een aanvraag versturen is zo gebeurd. 
  
Persoonlijke service 
Onze professionele leenadviseurs gaan bij de berekening van uw zakelijke lening uit van de specifieke situatie van uw bedrijf - u krijgt dus een lening die precies aansluit bij de behoeftes van uw bedrijf.  
 
Ervaring binnen uw sector 
Wij hebben ervaring in het berekenen van zakelijke leningen door ze op maat te maken voor elk specifiek bedrijf. In de loop van de jaren is de lijst van sectoren waarmee we hebben gewerkt behoorlijk lang geworden. Daarom begrijpen wij de behoeftes de verschillende bedrijfstakken.  
  
Zakelijke leningen zonder zekerheidsstelling 
CapitalBox worden verstrekt op basis van persoonlijke aansprakelijkheid - een onderpand is niet nodig.

Nieuwste blogs

capitalbox_loyally
26/04/2024
Loyally verzorgt de integratie en migratie van CRM- en telefoniesystemen voor grote bedrijven en callcenters. Ondanks het succes van Loyally, werd oprichter en CEO Jan Smulders geconfronteerd met financiële uitdagingen in de beginfase van hun groei. Na wat desk research stuitte Smulders op de optie om alternatieve financiering aan te vragen. Na een aantal vergelijkingen, belandde de CEO op de website van CapitalBox. De succesvolle samenwerking met CapitalBox heeft Loyally het vertrouwen gegeven om vol vertrouwen naar de toekomst te kijken en nieuwe kansen te benutten.
cb_uitdagingen
28/02/2024
Geen enkele ondernemer ontkomt eraan: uitdagingen en tegenslagen. Onzekerheid is ten slotte de aard van ondernemerschap. Maar dat betekent niet dat u zich er zomaar aan over hoeft te geven. Met deze vijf tips overwint u als ondernemer de uitdagingen en tegenslagen die op uw pad komen.
Leiderschap
23/02/2024
Om uw onderneming te groeien, is het essentieel om in een leidersrol te stappen. Maar dit komt niet voor elke ondernemer automatisch. Gelukkig zijn er genoeg stappen die u kunt nemen om leiderschap onder de knie te krijgen. We zetten de onmisbare leiderschap- en managementvaardigheden voor ondernemers voor u op een rijtje, en bieden praktische tips om succesvol een leidende rol aan te nemen.
cb_Belastingkalender
22/02/2024
Niet het leukste aspect van ondernemen, maar wel erg belangrijk: op tijd uw belasting betalen. Als ondernemer bent u eindverantwoordelijk, dus is het een goed idee om op een rijtje te hebben wanneer u aan welke belastingplicht moet voldoen. Ontdek de belangrijkste data met onze belastingkalender voor ondernemers in 2024.
Eijgen finance kantoor
28/03/2023
“Maak kennis met…” In deze rubriek maken we kennis met onze partners. Deze keer onze partner Eijgen Finance. Lees over zijn ervaringen en de samenwerking met CapitalBox.
Liquiditeitsbegroting CapitalBox
16/08/2022
Lees meer over het belang van het opstellen en beheren van een liquiditeitsbegroting voor jouw bedrijf.