Gemaakt op 28-03-2023
Bijgewerkt op 11-04-2023

Maak kennis met CapitalBox partner Eijgen Finance

 

“Maak kennis met…” In deze rubriek maken we kennis met een van onze partners. Waar ligt hun kracht en hoe ervaren ze de samenwerking met CapitalBox. Deze keer Johan Westra, eigenaar Eijgen Finance over het financieren van het MKB.

 

We hebben voor bijna alle ondernemers wel een oplossing

Kun je iets meer vertellen over de organisatie? "Eijgen Finance is een landelijk werkende intermediair die zich richt op het financieren van MKB-bedrijven en vastgoedbeleggers. Met een groot netwerk van financiers en de verschillende specialisten binnen de organisatie hebben we voor bijna alle ondernemers wel een oplossing."

We weten de weg in het doolhof van financiers en hun voorwaarden!

"Wij zijn goed in het vinden van (maatwerk) financieringsoplossing voor MKB-bedrijven. Onze kracht ligt in een groot netwerk en deskundige mensen die het vraagstuk van de ondernemer(s) voortvarend oppakken. We weten de weg in het doolhof van financiers en hun voorwaarden! Ons netwerk en contacten met deze financier maken dat we snel kunnen schakelen en ondernemers snel duidelijkheid kunnen geven over de mogelijkheden en voorwaarden."

Eijgen Finance

Om tot een oplossing te komen doen we altijd een vrijblijvende analyse

Met welke vragen en problemen komen ondernemers bij jullie en hoe lossen jullie deze op? "Dit zijn met name financieringsvraagstukken. Dat kan gaan om vastgoed, machines, werkkapitaal, maar ook om bijvoorbeeld vermogensversterking. Om tot een oplossing te komen doen we altijd een vrijblijvende analyse aan de hand van aan te leveren informatie en een gesprek met de ondernemer om een goed beeld te krijgen van de exacte financieringsbehoefte. Aan de hand van het gesprek en de informatie werken we de aanvraag uit en maken hierin de keuzes voor de best passende financiers."

Capitalbox werkt snel en denkt mee in de mogelijkheden

Wat zijn jullie ervaringen met CapitalBox? "Positief. CapitalBox werkt snel en denkt mee in de mogelijkheden die we onze klant kunnen bieden. Ondernemers hebben vaak al lopende verplichtingen en het is mooi dat CapitalBox niet financiert op zekerheden maar op kasstroom. Dit maakt dat er mogelijkheden blijven om een ondernemer te helpen."

Sinds april 2023 kun je bij CapitalBox een Zakelijk Krediet afsluiten. Eijgen Finance was de eerste partner die dat voor een klant heeft afgesloten. Waarom is er gekozen voor CapitalBox?
"Er was bij ons al een tijdje behoefte aan een product als dit. Zo kunnen we relatief kleinere bedragen voor klanten regelen zonder gedoe. Het aanvraagproces is veel korter waardoor we snel kunnen schakelen."

Er wordt ingespeeld op de behoefte van de klant en ons als intermediair

Hoe verliep het aanvraagproces van het Zakelijk Krediet? "Het aanvraagproces ging lekker vlot, we hebben er weinig werk van gehad en dat is juist het grote voordeel als het om relatief kleine bedragen gaat.

We zijn blij met deze productontwikkeling bij CapitalBox. Er wordt ingespeeld op de behoefte van de klant en ons als intermediair." 

Contact

Contact gaat bij voorkeur via de website. Daar kun je bijvoorbeeld ook een chat starten.
Op eijgenfinance.nl/adviseurs/ vind je gemakkelijk jouw adviseur in de regio. 

Email: info@eijgenfinance.nl