CapitalBox

CapitalBox kredietlijn
2022-03-24
Lees meer over hoe een kredietlijn van CapitalBox je bedrijf kan helpen om maximaal succes te behalen.
Blanche 2
2021-07-05
Kijkje achter de schermen bij CapitalBox? Regelmatig gaan wij in gesprek met onze eigen teamleden. Deze keer de beurt aan Blanche, onze Client Service Manager. 
Campaign NL gas geven
2021-06-28
In juli lanceert CapitalBox een uitgebreide campagne voor ondernemers die meer gas willen geven. We zijn te horen op de radio en onze uitingen zijn door het hele land en ook online te zien.
capitalbox_arctic_rally_car
2021-03-02
Arctic Rally Race Powered by CapitalBox was een succes! Heb je het gemist? No worries. Je kunt hier de hoogtepunten bekijken.
Arctic_Rally_Finland
2021-01-19
We zijn verheugd dat we ook dit jaar sportiviteit, teamwork, snelheid, behendigheid en plezier kunnen blijven ondersteunen tijdens de The Artic Rally’ in Finland.
RikHeintzberger
2020-12-16
Regelmatig gaan wij in gesprek met onze eigen collega’s om een kijkje achter de schermen te bieden bij CapitalBox. Deze week is het de beurt aan Rik Heintzberger. We vragen Rik naar zijn rol en verantwoordelijkheden, maar ook naar hoe omgaat met de Covid-19 situatie en wat zijn ervaringen waren met de overname van Spotcap Nederland door CapitalBox.
flexibiliteit
2020-11-09
Een zakelijke lening – met meer flexibiliteit. Zo kun jij je concentreren op wat echt belangrijk is: de groei van jouw bedrijf!
Spotcap
2020-10-19
CapitalBox, het toonaangevende pan-Europese online platform voor MKB-financiering, maakt vandaag de overname bekend van de Nederlandse divisie van fintech-bedrijf Spotcap Global. De overname is onderdeel van de verdere Europese uitbreiding van CapitalBox. Spotcap Nederland is een van de meest prominente online MKB-kredietverstrekkers in de Nederlandse markt.
CapitalBox_geeft_world_rallycross_terug_aan_Finnen
2020-07-08
CapitalBox is een partner van FIA. Samen maken we prachtige entertainment voor motorsportfans mogelijk. De CapitalBox World Rally wordt gehouden op het Kouvola Circuit.
2018-03-07
Wij begrijpen dat de dingen snel gaan in het zakenleven en dat traditionele banken vaak te ingewikkeld en te traag zijn voor moderne bedrijven.