Gemaakt op 08-07-2020
Bijgewerkt op 05-05-2022

CapitalBox geeft World Rallycross terug aan Finnen

Dit jaar werkten we samen met FIA om geweldig entertainment terug te brengen voor alle motorsportfans in Finland. Na een pauze van zes jaar keert het FIA World Rallycross Championship in augustus terug naar Finland. De CapitalBox World Rallycross of Finland, georganiseerd door SET Promotion Oy, vindt plaats op het Kouvola Circuit en biedt een geweldige uitdaging voor de beste rallycrossrijders ter wereld. Het spraakmakende evenement, dat plaatsvindt in het laatste weekend van augustus (29-30), wordt live uitgezonden via Yle-kanalen naar alle motorsportfans.

De afgelopen 6 jaar heeft CapitalBox de manier waarop technologie wordt gebruikt bij het leveren van financiële diensten uitgedaagd door innovatieve, volledig digitale en realtime zakelijke leningen te verstrekken aan kleine en middelgrote bedrijven. Nu doet het bedrijf een nieuwe verbintenis om concurrentie, snelheid, behendigheid en geweldig teamwerk te ondersteunen door hoofdsponsor te worden van de CapitalBox World Rallycross. 

Wij vinden deelname net zo belangrijk als winnen. Maar als je niet kunt deelnemen, heb je niet eens de kans om deel te nemen. CapitalBox helpt duizenden bedrijven in de hele Europese Unie om mee te doen aan de race. We effenen het veld door hen werkkapitaal te bieden zodat ze kunnen opstaan en het proberen. We geven ze de brandstof en de uitkomst van de race is aan hen; tot hun vakmanschap, aanpassingsvermogen en vastberadenheid. Ze zijn misschien nummer één of nummer tien - we kiezen geen verliezers en winnaars, we kiezen doeners, die ondernemers die vechten en die, zelfs na een zware, verloren race, 's ochtends wakker worden om het opnieuw te proberen. En ze kunnen op ons rekenen. 

Hoewel het evenement in een ongelooflijk kort tijdsbestek is samengekomen, heeft organisator SET Promotion Oy de hoogwaardige WK-ronde gepland met respect voor de aanhoudende wereldwijde situatie. 

Het evenementformaat voor de eerste drie weekenden omvat twee afzonderlijke rondes die zijn samengevat in twee dagen. Daarom zal Finland, het tweede evenement van het seizoen, twee volledig afzonderlijke rondes rijden, die beide volledige WK-punten zullen krijgen. 

FIA World Rallycross Championship Kalender 2020:

  • Zweden, Höljes, 22-23 augustus (twee ronden in één weekend)
  • Finland, Kouvola, 29-30 augustus (twee ronden in één weekend)
  • Letland, Riga, 19-20 september (twee ronden in één weekend)
  • België, Spa-Francorchamps, 3-4 oktober
  • Portugal, Montalagre, 10-11 oktober
  • Spanje, Barcelona, 17-18 oktober
  • Verenigde Arabische Emiraten, Abu Dhabi, 30-31 oktober
  • Duitsland, Nürburgring, 12-13 december