Gemaakt op 28-06-2021
Bijgewerkt op 05-05-2022

CapitalBox deze zomer op de radio en langs de weg!

In juli lanceert CapitalBox een uitgebreide campagne voor ondernemers die meer gas willen geven. We zijn te horen op de radio en onze uitingen zijn door het hele land en ook online te zien. 

Financiering voor ondernemers

Vanaf 26 juni is Nederland weer (bijna) volledig open for business. Horecagelegenheden, evenementenlocaties en winkels mogen weer volop klanten en bezoekers ontvangen. Daarmee staat een veelbelovende zomer voor de deur, waarin veel ondernemers hopen de tegenslagen van het afgelopen jaar te compenseren. 

Met het zomerseizoen dat voor de deur staat willen veel bedrijven dan ook nú investeren. In personeel, extra voorraad of een nieuwe marketingcampagne. Maar: een groot deel van de bedrijven heeft, na het jaar dat we achter de rug hebben, juist geen financiële ademruimte voor extra investeringen.  

CapitalBox is er voor ondernemers die gas willen geven, maar worden afgeremd door gebrek aan financiering. Met de campagne ‘Gas geven’ willen wij ondernemers in het hele land wijzen op de mogelijkheden, zodat ze geen kansen onbenut te hoeven laten.

Te zien op verschillende kanalen

Vanaf begin juli is onze campagne te bewonderen op verschillende kanalen door het hele land. Zo zijn we te zien op billboards langs grote wegen, te horen met een reclamespotje op Skyradio en te lezen in nieuwsbrieven van diverse grote kranten, waaronder het Parool, het Financieele Dagblad en de Volkskrant. Kom je een mooie uiting van ons tegen? We vinden het altijd leuk een foto te ontvangen! Vragen? Stel ze gerust via support@capitalbox.nl.

CapitalBox voor financieel adviseurs

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw klant? Neem dan gerust contact op met uw vaste partnership manager, of stel uw vraag per mail via partner@capitalbox.nl

Lees hier meer over CapitalBox zakelijke leningen