Gemaakt op 19-01-2021
Bijgewerkt op 19-01-2021

Arctic Rally Finland Powered by CapitalBox

The World Rally Championship wordt dit jaar gehouden in Rovaniemi tussen 26 en 28 februari 2021

We zijn verheugd dat we ook dit jaar sportiviteit, teamwork, snelheid, behendigheid en plezier kunnen blijven ondersteunen tijdens de The Artic Rally’ in Finland.  


 
Competitie, snelheid, behendigheid en teamwerk

Al bijna 7 jaar stelt CapitalBox de manier waarop technologie wordt gebruikt bij het leveren van financiële diensten op de proef door innovatieve, digitale en snel zakelijke leningen te verstrekken aan het MKB. Als onderdeel van onze toewijding aan het ondersteunen van competitie, snelheid, behendigheid en teamwerk, zijn we blij dat we onze steun aan de motorsportindustrie kunnen geven door de Arctic Rally Finland te supporten.  

Wij geloven dat deelname en je best doen net zo belangrijk is als winnen! Vanuit die gedachte zetten we ons dagelijks in om bedrijven in verschillende landen binnen de Europese Unie te ondersteunen zodat zij hun uitdaging kunnen aangaan. We bieden gelijke kansen door ze werkkapitaal te verstrekken, zodat bedrijven kunnen opstaan en meedoen. We geven ze de ‘brandstof’ zodat ze de uitkomst van de race zelf kunnen bepalen; door het tonen van hun vakmanschap, vastberadenheid en aanpassingsvermogen.  
 
We kennen geen verliezers of winnaars. We werken met doeners en ondernemers die de uitdaging blijven aangaan en die na een tegenvallende race 's ochtends wakker worden en het opnieuw proberen. Op CapitalBox kunnen ze rekenen!  


 
De race!

2020 was een moeilijk jaar voor  evenementen in het algemeen, met een zware tol voor fans, coureurs en organisatoren over de hele wereld. Daarom zijn we verheugd een evenement te kunnen ondersteunen dat autosportfans over de hele wereld vreugde en entertainment zal brengen. 
 
“Motorsport past uitstekend bij onze kernwaarden bij CapitalBox. We waarderen teamwork, behendigheid en we werken er hard aan om ondernemers zo goed mogelijk te helpen met het deelnemen aan hun race. We weten hoe uitdagend het voor het MKB kan zijn om toegang te krijgen tot financiering wanneer ze die het meest nodig hebben. Daarom zijn we verheugd een evenement te kunnen ondersteunen dat de meeste waarden promoot die we waarderen '', zegt Scott Donnelly, CEO van CapitalBox.  
 
De Arctic Rally Finland Powered by CapitalBox is gepland voor drie dagen:  

  • De race start op vrijdag 26-02 met in de ochtend een speciale test en 's avonds de eerste klassementsproeven van de daadwerkelijke rally 
  • Zaterdag 27-02 gaat de race verder met drie tweevoudige EK's rond Rovaniemi 
  • De race eindigt op zondag 28-02 voor het speciale podium van Power Stage in de middag  

In totaal zullen er 10 klassementsproeven zijn en in totaal ongeveer 260 EK-kilometers verreden worden in het februari World Rally Championship.  

De organisatoren zullen goed opletten en de Corona-richtlijnen volgen die zijn opgesteld door de Finse overheid, de lokale autoriteiten en de FIA. Publiek wordt niet toelaten om de races bij te wonen maar fans kunnen de hele race veilig volgen vanaf hun ‘thuistribune’ op www.wrc.com.  

We kijken er naar uit om eind februari de beste rallyrijders ter wereld tegen elkaar te zien strijden in het arctische landschap van Rovaniemi.