B2BusinessLening wordt CapitalBox

B2BusinessLening wordt CapitalBox

Het verhaal achter onze nieuwe naam

De Ferratum Group is genoteerd in het standaard prime segment van de Frankfurt Stock Exchange. De Groep verstrekt al sinds 2005 consumentenkredieten en is actief in inmiddels 25 landen. Het is nog maar vijf jaar geleden dat wij begonnen met het aanbieden van zakelijke leningen in Zweden en slechts drie jaar sinds onze start in Nederland. Sindsdien zijn we constant bezig met het uitbreiden van ons zakelijke productaanbod. Onze producten bereiken het Nederlandse MKB onder de naam B2BusinessLening, een afdeling die binnen de Ferratum Groep speciaal is opgericht ter ondersteuning van het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf. B2BusinessLening richt zich volledig op de Nederlandse- producten, markt en de zakelijke partners in het B2BusinessLening partnerprogramma.

Inmiddels zijn onze zakelijke leningen goed voor een aandeel van 12% van de totale omzet van de Ferratum Groep en vormen daarmee een een belangrijke factor in de totale groei van de Groep. De Ferratum Groep is inmiddels een van de snelst groeiende niet-bancaire leningverstrekkers op het Europese continent. Om in deze fase onze focus op het MKB te benadrukken, heeft de Ferratum Group besloten een aparte merknaam voor al haar zakelijke producten te introduceren.

De nieuwe merknaam, CapitalBox, vervangt de naam B2BusinessLening en omschrijft duidelijk de missie van onze afdeling zakelijke leningen. Ons doel is het bieden van een veilige financiële ruimte en het verstrekken van werkkapitaal aan bedrijven in het mkb over de hele wereld. Zo kunnen wij hen ondersteunen in hun streven naar een snelle en duurzame groei.

CapitalBox zal zeer binnenkort onder de nieuwe merknaam nieuwe financiële producten op de markt brengen met de vertrouwde, uitstekende klantervaring van een volledig digitaal proces en een snelle afhandeling. CapitalBox zal de manier waarop mkb'ers toegang hebben tot financiële producten blijven verbeteren en zo het midden- en kleinbedrijf, de ruggengraat van de wereldeconomie, sterker dan ooit maken.

Welke invloed heeft dit op het partnerportaal?

De naamswijziging heeft geen enkele invloed op het partnerportaal. Alle koppelingen worden automatisch naar het nieuwe domein doorgestuurd. Uw gebruikersnaam en wachtwoord blijven hetzelfde. Mocht u uw inloggegevens zijn vergeten, klik dan op de onderstaande link om deze opnieuw in te stellen: https://www.capitalbox.nl/partner/password-recovery

Als partner heb ik op mijn website een sponsorlink naar jullie bedrijf. Moet ik die link vervangen?

Onze sponsorlinks blijven na de rebranding gewoon werken. We raden u echter wel aan om ons logo en alle andere vermeldingen van B2BusinessLening te vervangen door die van CapitalBox.

Onze sponsorlinks blijven na de rebranding gewoon werken. We raden u echter wel aan om ons logo en alle andere vermeldingen van B2BusinessLening te vervangen door die van CapitalBox.

Onze sponsorlinks blijven na de rebranding gewoon werken. We raden u echter wel aan om ons logo en alle andere vermeldingen van B2BusinessLening te vervangen door die van CapitalBox.

Wat is het btw-nummer van CapitalBox?

Het btw nummer bijft hetzelfde, alleen onze wettelijke naam van Ferratum Sweden AB is veranderd naar Capitalbox AB. We zijn dezelfde rechtspersoon alleen onze wettelijke naam is aangepast.

Aan wie moet ik nu mijn factuur sturen en wat zijn de factuurgegevens?

We zijn bezig onze wettelijke naam te veranderen naar CapitalBox AB. Alle andere details blijven hetzelfde.

Moet ik het B2BusinessLening logo op mijn eigen website vervangen?

Ja, dat moet op 10 april of zo snel mogelijk na die datum worden vervangen door CapitalBox. B2BusinessLening wordt niet langer gebruikt, dus als u het laat staan, kan dat voor uw websitebezoekers verwarrend zijn en een negatieve invloed op uw omzet en commissies hebben. Mocht u het nieuwe CapitalBox logo niet   hebben ontvangen, neem dan  contact op met uw partnermanager. 

Komt er bij doorverwezen klanten nu een nieuwe naam op het contract te staan?

Het merk wordt CapitalBox en de nieuwe wettelijke naam CapitalBox AB, al het andere zal blijven zoals het was.

Tellen contracten, die zijn verkocht onder de naam B2BusinessLening, nog steeds mee voor de maandelijkse partnerresultaten?

Jazeker.

Wat voor nieuwe producten kan ik verwachten?

U kunt ervan op aan dat ze altijd gericht zullen zijn op het ondersteunen van de groei van het mkb. We laten u er binnenkort meer over weten.

Heeft de nieuwe merknaam invloed op mijn API?

Nee, de nieuwe naam heeft geen enkele invloed op uw API, die blijft gewoon werken, zoals u dat gewend bent.