Zelfde service, meer flexibiliteit

Spotcap gaat verder als CapitalBox. CapitalBox is een vooraanstaande financieringsorganisatie en is 100% gericht op de financiële ondersteuning van kleine en middelgrote ondernemingen, zodat deze aan hun financiële behoeften kunnen voldoen.

Aanvragen kunnen via dit formulier worden ingediend. Wij beoordelen complete aanvragen binnen een werkdag en het indienen van een aanvraag bij CapitalBox is geheel kosteloos en vrijblijvend.

Small business loan from Ferratum Business

* Veld verplicht

Veilig en betrouwbaar. Uw gegevens beschermen wij met bank-level security.

Over CapitalBox en Spotcap 

Met ingang van medio oktober 2020 gaat Spotcap Nederland verder als CapitalBox. 
Spotcap is in 6 jaar tijd uitgegroeid tot een gevestigde speler in de Nederlandse financieringsmarkt. 

Door de samenwerking met CapitalBox aan te gaan hopen wij ondernemers in de toekomst nog beter te kunnen gaan ondersteunen in hun financieringsbehoefte. 
De naam Spotcap gaat veranderen, de service blijft hetzelfde. 

Ondernemers en onze partners houden hun vertrouwde aanspreekpunten en kunnen het gebruikelijke telefoonnummer bellen voor vragen. Wat er wel gaat veranderen is de website en het aanvraagformulier. U kunt vanaf heden uw aanvragen doen via dit aanvraagformulier. 
Voor vragen of persoonlijke begeleiding kunt u contact opnemen met het client service team op telefoonnummer 020-8905429 of mail naar support@capitalbox.nl, info@spotcap.nl of neem contact op met uw accountmanager.  

Meer informatie over de transitie kunt u vinden op FAQ pagina