Gemaakt op 31-08-2019
Bijgewerkt op 09-10-2019

Gratis hulpmiddelen voor ondernemers

De eerste paar jaar van ondernemerschap vormen altijd een uitdaging. Het positieve is dat er veel goede, innovatieve en gratis hulpmiddelen zijn om u te helpen. Het kan echter moeilijk zijn om die te vinden - het internet wordt overspoeld met advertenties en suggesties tegen een prijs. . En uw budget is waarschijnlijk al grotendeels toegewezen aan het financiëren van ideeën die uw bedrijf doen groeien. . Daarom zijn we op zoek gegaan naar de meest nuttige gratis behulpmiddelen voor ondernemers.  

Hier zijn de hulpmiddelen die op onze lijst zijn gekomen: 

Leren en uw bedrijf laten groeien 

Coursera  

U heeft waarschijnlijk al wel eens van Coursera gehoord, maar wij vinden dat ze op de lijst moeten komen. Gratis online cursussen van meer dan tachtig topuniversiteiten & organisaties. 

Groei met  Google  

Groei met Google biedt gratis training aan en vaardigheden, carrière of bedrijf te laten groeien. als ondernemer. Dit kan een geweldig hulpmiddel zijn om de digitale markt beter te begrijpen, of een oefening in hoe u zich Internationaal kunt uitbreiden. 

Google Trends 

Google Trends analyseert de populariteit van de meest uitgevoerde zoekopdrachten in Google Search in verschillende regio's en talen. De website gebruikt grafieken om het zoekvolume van verschillende opdrachten in de loop van de tijd te vergelijken, om u te helpen mooie verhalen te vertellen over uw producten of diensten.  

Google voor Beginners/Startups 

Google voor  Startups heeft een lijst samengesteld van zeer nuttige tools en de beste werkwijzen om ondernemers de juiste richting te wijzen. 

Meetup 

Meetup is een dienst voor het online opzetten van groepen die persoonlijke evenementen organiseren voor mensen met vergelijkbare interesses. Bekijk de groepen in ons gebied en kijk of u lokale ondernemers kunt ontmoeten om strategieën te bespreken en succesverhalen te delen. 

Medium 

Medium is een online publicatieplatform, een plek waar woorden belangrijk zijn en lezers gebruik kunnen maken van de kennis van de meest inspirerende schrijvers, denkers en verhalenvertellers ter wereld om meer te weten te komen over hun successen en hoe ze met uitdagingen omgaan. 

Gefocust blijven terwijl u uw bedrijf leidt 

Cold Turkey  

Voorkom afleiding door uzelf tijdelijk af te sluiten voor afleidende websites. 

Trello 

Trello is een geweldige tool voor projectmanagement en taakbeheer. Ze gebruiken visuele borden die flexibel zijn en kunnen worden gedeeld. Bovendien kunt u veel informatie in elke kaart zetten.   

Gratis tools om marketingactiviteiten te stimuleren 

MailChimp 

Hun Free pakket is speciaal gecreëerd voor nieuwe bedrijven die een groter publiek willen bereiken via e-mailcampagnes. MailChimp bevat alle basisfuncties die u nodig heeft om met marketing te beginnen. Het Free pakket biedt u maximaal 2000 contacten en 10.000 berichten per maand, en u kunt dagelijks maximaal 2000 berichten versturen. 

Google My Business 

Met deze dienst kunt u uw gratis profiel op Google My Business creëren en beheren. Het zal u helpen lokale klanten te bereiken en ze bij uw zaak te betrekken via Google Search en Maps.  

Facebook for Business 

Facebook for Business heeft het laatste nieuws, tips en de beste aanpak om u te helpen uw bedrijfsdoelstellingen te behalen. 

Canva 

Met deze gratis online tool kunt u prachtige ontwerpen creëren met uw team. Ze hebben een zeer eenvoudige drag-and-drop functie en layouts voor het ontwerpen, delen en printen van visitekaartjes, logo's en presentaties. 

Pixlr 

Pixlr biedt een zeer nuttig en gratis online fotobewerkingsprogramma. U kunt gemakkelijk effecten, filters en overlays toevoegen en verschillende andere specialistische tools gebruiken om fantastische foto's te maken 

We horen graag welke gratis behulpmiddelen u het meest nuttig vond en hoe u ze heeft toegepast. Aarzel niet om uw mening met ons te delen door te mailen naar support@b2bbusinesslening.nl