2018-07-03

Horeca

 

Een zakelijke lening voor uw horecabedrijf 

CapitalBox is er voor horecaondernemers die graag willen groeien of juist continuïteit willen behouden. Wat voor soort horecabedrijf u ook heeft, u kunt op ons vertrouwen als een snelle en laagdrempelige aanbieder van zakelijke leningen. Horecabedrijven kunnen bij ons terecht voor zakelijke financiering tot €350.000 - zonder zakelijk onderpand. In slechts 5 minuten is de online aanvraag afgerond en de meeste aanvragen worden binnen één werkdag beoordeeld.  
 

Werkkapitaal voor horecaondernemers

De horeca is een belangrijke hoeksteen van onze samenleving. De horeca verbindt! Veel horecabedrijven hebben te maken met seizoensfluctuaties, denk hierbij aan een drukke zomerperiode of decembermaand. Voordat deze periodes aanbreken moet er worden geinvesteerd in (extra) personeel of apparatuur, maar ook de inkoop van een voorraad. Ondernemers zijn nu meer dan ooit bezig met het aantrekken van nieuwe klanten, bijvoorbeeld door middel van ludieke acties en aanvullende financiering voor een marketingcampagne kan op dit soort momenten goed van pas komen.  

Los daarvan zien we ook nog steeds volop groei en innovatie bij horecabedrijven. Uitbreiding, verbouwingen, renovaties, nieuw personeel en voorraad zijn allemaal zaken waar aanvullende financiering bij kan ondersteunen. CapitalBox helpt horecaondernemers graag bij het managen van hun financiële situatie.
 

Benieuwd hoe werkkapitaal u kan helpen? Lees er meer over in deze blog

 

 

Vraag nu extra werkkapitaal aan