Zakelijke leningen voor Bouwbedrijven

 

Als het gaat om het verbeteren en veranderen van de manier waarop we leven, heeft geen enkele industrie meer impact dan de bouwindustrie. Denk er maar eens over na: of het nou de constructie van de gebouwen waarin we werken en wonen is, de wegen waarover we rijden, of de productie en het aanbod van producten: de bouwindustrie bouwt letterlijk de wereld waarin we allemaal leven.

 

Zorg voor een stevige fundering

Ondanks dat er altijd vraag zal zijn, weten we dat de bouwindustrie, net als veel andere industrieën, hoog- en laagseizoenen heeft, met een grote variëteit in projecten en contracten. 

We weten ook dat het ontvangen van betalingen voor aangeboden diensten vaak langzaam verloopt, zeker als u cliënten uit de publieke sector heeft. Sterker nog, we weten dat het soms maanden kan duren voor dat u uw betaling ontvangt. Dit, gecombineerd met het inhuren van extra mankracht en het aanschaffen of huren van nieuw materieel om een specifieke klus af te maken, kan een uitdaging vormen voor ieder bedrijf dat zonder gezond werkkapitaal zit.

 

Bouw een brug

Bij CapitalBox begrijpen we uw bedrijf. We hebben CapitalBox opgericht om het werkkapitaal dat uw bedrijf nodig heeft, wanneer u het nodig heeft, aan te bieden. CapitalBox biedt snelle, gemakkelijke leningen tot 350.000 euro aan bouwbedrijven zoals het uwe - geen zekerheidsstelling benodigd. 

U kunt voor slimme, snelle en gemakkelijke bedrijfsleningen rekenen op CapitalBox. We zijn trots op onze snelle, efficiënte en flexibele bedrijfsleningen. We hebben al duizenden tevreden klanten bijgestaan en we groeien snel. 

We begrijpen dat tijd geld is, daarom kunt u een aanvraagformulier in minder dan vijf minuten invullen. De gemiddelde aanvraag wordt binnen een werkdag goedgekeurd, en u ontvangt het werkkapitaal de volgende dag.

Bouw aan uw bedrijf met CapitalBox. 

 

Vraag nu aan!