Financiering

capitalbox_loyally
2024-04-26
Loyally verzorgt de integratie en migratie van CRM- en telefoniesystemen voor grote bedrijven en callcenters. Ondanks het succes van Loyally, werd oprichter en CEO Jan Smulders geconfronteerd met financiële uitdagingen in de beginfase van hun groei. Na wat desk research stuitte Smulders op de optie om alternatieve financiering aan te vragen. Na een aantal vergelijkingen, belandde de CEO op de website van CapitalBox. De succesvolle samenwerking met CapitalBox heeft Loyally het vertrouwen gegeven om vol vertrouwen naar de toekomst te kijken en nieuwe kansen te benutten.
CapitalBox_BKR
2022-05-10
Leer wat de gevolgen zijn van een BKR registratie voor je bedrijf en hoe jij jouw situatie kunt verbeteren.
CapitalBox_groeikapitaal
2022-04-25
Een bedrijf heeft kapitaal nodig om te groeien en floreren. Maar, wat is kapitaal? En, hoe kun je kapitaal laten groeien?
financieel_plan
2022-03-14
Lees meer over het belang van een financieel plan voor jouw organisatie en tips om je op weg te helpen.
CapitalBox_vrouw_ondernemer
2022-01-26
Ben jij een vrouwelijke ondernemer en ben je op zoek naar financiering voor uw bedrijf? Lees onze blog over vrouwen en bedrijfsleningen. 
Capitalbox lening aanvragen3
2022-01-20
Als je de stappen om een zakelijke lening te krijgen kent, kan dat je frustratie voorkomen en je kansen op goedkeuring vergroten.
CapitalBox-Overbruggingskrediet voor bedrijven
2021-11-05
De meeste ondernemingen hebben wel eens extra geld nodig. Overbruggingskredieten kunnen hier helpen.
CapitalBox factoring
2021-10-15
Lees meer over wat factoring is, de voor- en nadelen, kosten en welke andere alternatieven je voor je bedrijf hebt.
CapitalBox werkkapitaal-3
2021-09-27
Ondernemer, lees hier meer over hoe werkkapitaal en extra werkkapitaalfinanciering je kan helpen je cashflow te beheren. Verbeter jouw bedrijfsvoering met CapitalBox!
Startende_ondernemer_CapitalBox
2021-09-02
Het is voor een relatief nieuwe of startende onderneming soms lastig om aan financiering te komen. Lees onze tips over de financieringsmogelijkheden voor startende ondernemers.
capitalbox-redenen-zakelijke-lening
2021-08-04
Heeft je bedrijf een nieuwe auto, apparatuur of meer personeel nodig? Wil je verbouwen of uitbreiden? Lees hier meer hoe je bedrijf kan profiteren van een lening.
capitalbox_snelle-zakelijke-lening.jpg
2021-07-29
Er zijn situaties waarin een bedrijf dringend behoefte heeft aan financiering. Ontdek wat voor uw bedrijf de snelste manier is om aan een lening te komen.
capitalbox_bedrijf-liquiditeit
2021-07-08
Lees hier voor meer informatie over het begrip liquiditeit is en hoe je als ondernemer de liquiditeit van jouw bedrijf kunt verbeteren.
stapelen
2021-07-07
De term ‘stapelfinanciering’ is niet nieuw, maar wordt wel steeds vaker gebruikt. Wat is stapelfinanciering en hoe doe je er als ondernemer je voordeel mee?
capitalbox-rente-zakelijke-lening
2021-06-04
Bent u van plan een zakelijke lening af te sluiten? Dit is wat u moet weten over hoe banken en andere kredietverstrekkers bepalen hoeveel rente u moet betalen.