Financiering

spaarvarken
2021-02-09
Banken verwachten de kredietvoorwaarden ook verder aan te scherpen in het eerste kwartaal van 2021. Alternatieve financiers staan klaar om bij te dragen aan het economische herstel.
ecommerce
2020-12-15
Zakelijke leningen voor e-commerce op basis van cashflow. Financiering binnen 24 uur. Help uw bedrijf te groeien.
zakelijke_lening_effectief
2020-11-17
Haal het maximale uit de zakelijke financiering. Gebruik het effectief!
cashflow_tijdens_COVID19
2020-10-30
Een eenvoudige gids voor het oplossen van cashflowproblemen voor uw kleine onderneming
zakelijke-kredietlijn-versus-zakelijke-creditcard
2020-05-11
Veel bedrijven gebruiken een zakelijke creditcard voor het betalen van zakelijke uitgaven. Een zakelijke kredietlijn kan een goede aanvulling zijn op een creditcard. Lees meer over de verschillen tussen een zakelijke kredietlijn en een zakelijke creditcard.
een-kredietlijn-geschikt-voor-uw-bedrijf
2020-05-11
Een zakelijke kredietlijn is een waardevol instrument dat veel KMO's gebruiken om groei te stimuleren en andere zakelijke doeleinden te bereiken. Dit is wat u moet weten over kredietlijnen.
kapitaal-inzamelen-voor-kleine-en-middelgrote-bedrijfsinitiatieven
2020-05-11
Kapitaal inzamelen voor KMO's kan een behoorlijke uitdaging zijn. Veel kleine en middelgrote bedrijven kiezen voor alternatieve bedrijfsleningen om groei en andere bedrijfsplannen te stimuleren.
ongedekte-zakelijke-leningen
2020-05-11
Elk gezond bedrijf dat geen activa heeft die een bank als onderpand zou kunnen gebruiken, kan nog steeds een zakelijke lening krijgen. Ongedekte zakelijke leningen - Wat u moet weten
zakelijke-leningen-op-korte-termijn
2020-05-11
Een zakelijke lening op korte termijn zou voor veel bedrijven zinvoller zijn dan een lening op langere termijn. Dit is precies wat je moet weten.
bedrijfsleningen-voor-kleine-bedrijven
2020-05-11
Veel bedrijven vertrouwen op bedrijfsfinanciering of bedrijfsleningen om groei te stimuleren of om aan hun zakelijke eisen te voldoen. Meer informatie over bedrijfsleningen voor kleine bedrijven
wat_is_kasstroom
2020-03-24
Het begrijpen en beheren van de kasstroom is een essentiële taak voor elke ondernemers. Daarom hebben we een handleiding samengesteld om u te helpen de kasstroom van uw bedrijf beter te begrijpen en te beheren en toekomstige kasstroomproblemen te voorkomen
zakelijke belastingkalender
2020-02-19
Er zijn waarschijnlijk maar weinig ondernemers die uitzien naar de aangifte van hun zakelijke belastingen, dat begrijpen wij ook wel. Toch is het handig te weten welke data belangrijk zijn voor de zakelijke belastingen. Bekijk ze nu in onze kalender zakelijke belastingen 2020.
terminologie van zakelijke leningen
2019-12-13

Voor iedereen die zich voor het eerst in een zakelijke lening verdiept, kan de terminologie nogal verwarrend zijn. Wij hebben een overzicht van de belangrijkste leenbegrippen gemaakt om u op weg te helpen.

geld groeit in de grond
2019-10-09
U heeft vast wel eens horen zeggen "wie geld wil verdienen, moet eerst geld uitgeven" en daar zit ook wel een kern van waarheid in. Ondernemers hebben geld nodig om hun bedrijf te laten groeien. In het huidige bedrijfsklimaat is het soms van cruciaal belang dat u kunt investeren in materieel, reclame, personeel, inventaris of onroerend goed.
volwassenen-analyse-brainstorming
2019-10-01
Beslissingen over een eventuele zakelijke lening zijn niet altijd eenvoudig. Het goede nieuws is dat het helemaal niet onnodig ingewikkeld hoeft te zijn. Het is altijd een goed idee om van te voren te bekijken wat uw opties zijn en hoe u ervoor in aanmerking kunt komen. Wij vertellen u graag welke soorten zakelijke leningen er zijn en hoe u die het beste met elkaar kunt vergelijken.