Financiering

capitalbox-rente-zakelijke-lening
2021-06-04
Bent u van plan een zakelijke lening af te sluiten? Dit is wat u moet weten over hoe banken en andere kredietverstrekkers bepalen hoeveel rente u moet betalen.
Bedrijfslening_of_bedrijfskrediet
2021-05-06
Bedrijfslening of zakelijk krediet – Wat is het verschil tussen deze twee vormen van bedrijfsfinanciering en welke voor- en nadelen hebben ze?
verschillend_soorten_bedrijfsfinanciering
2021-04-19
Een zakelijke lening kan een uitkomst zijn voor een bedrijf dat bezig is met uitbreidingsplannen of dat extra financiële middelen nodig heeft in verband met onvoorziene uitgaven. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende vormen van bedrijfsfinanciering.
spaarvarken
2021-02-09
Banken verwachten de kredietvoorwaarden ook verder aan te scherpen in het eerste kwartaal van 2021. Alternatieve financiers staan klaar om bij te dragen aan het economische herstel.
ecommerce
2020-12-15
Zakelijke leningen voor e-commerce op basis van cashflow. Financiering binnen 24 uur. Help uw bedrijf te groeien.
zakelijke_lening_effectief
2020-11-17
Haal het maximale uit de zakelijke financiering. Gebruik het effectief!
cashflow_tijdens_COVID19
2020-10-30
Een eenvoudige gids voor het oplossen van cashflowproblemen voor uw kleine onderneming
zakelijke-kredietlijn-versus-zakelijke-creditcard
2020-05-11
Veel bedrijven gebruiken een zakelijke creditcard voor het betalen van zakelijke uitgaven. Een zakelijke kredietlijn kan een goede aanvulling zijn op een creditcard. Lees meer over de verschillen tussen een zakelijke kredietlijn en een zakelijke creditcard.
een-kredietlijn-geschikt-voor-uw-bedrijf
2020-05-11
Een zakelijke kredietlijn is een waardevol instrument dat veel KMO's gebruiken om groei te stimuleren en andere zakelijke doeleinden te bereiken. Dit is wat u moet weten over kredietlijnen.
kapitaal-inzamelen-voor-kleine-en-middelgrote-bedrijfsinitiatieven
2020-05-11
Kapitaal inzamelen voor KMO's kan een behoorlijke uitdaging zijn. Veel kleine en middelgrote bedrijven kiezen voor alternatieve bedrijfsleningen om groei en andere bedrijfsplannen te stimuleren.
ongedekte-zakelijke-leningen
2020-05-11
Elk gezond bedrijf dat geen activa heeft die een bank als onderpand zou kunnen gebruiken, kan nog steeds een zakelijke lening krijgen. Ongedekte zakelijke leningen - Wat u moet weten
zakelijke-leningen-op-korte-termijn
2020-05-11
Een zakelijke lening op korte termijn zou voor veel bedrijven zinvoller zijn dan een lening op langere termijn. Dit is precies wat je moet weten.
bedrijfsleningen-voor-kleine-bedrijven
2020-05-11
Veel bedrijven vertrouwen op bedrijfsfinanciering of bedrijfsleningen om groei te stimuleren of om aan hun zakelijke eisen te voldoen. Meer informatie over bedrijfsleningen voor kleine bedrijven
wat_is_kasstroom
2020-03-24
Het begrijpen en beheren van de kasstroom is een essentiële taak voor elke ondernemers. Daarom hebben we een handleiding samengesteld om u te helpen de kasstroom van uw bedrijf beter te begrijpen en te beheren en toekomstige kasstroomproblemen te voorkomen
zakelijke belastingkalender
2020-02-19
Er zijn waarschijnlijk maar weinig ondernemers die uitzien naar de aangifte van hun zakelijke belastingen, dat begrijpen wij ook wel. Toch is het handig te weten welke data belangrijk zijn voor de zakelijke belastingen. Bekijk ze nu in onze kalender zakelijke belastingen 2020.