2020-05-12

Restaurants en bars

Wat u moet weten 

Een succesvol restaurant of bar runnen betekent vaak dat u verschillende dingen tegelijk moet beheren. Van het beheren van uw personeel of het starten van een nieuwe marketingcampagne tot het zorgen dat uw koelkasten gevuld zijn en uw huur wordt betaald, er is zelden een saai moment. 

Maar zelfs de meest succesvolle restaurants en bars kunnen in de problemen komen terwijl ze door het drukke en langzame seizoen gaan, onverwachte kosten dekken voor het repareren van keukenapparatuur of overvoorraad op benodigdheden die ze vooraf moeten betalen. 

De juiste financiering kan helpen deze situaties te beheersen. Om de cashflow glad te strijken, nieuwe apparatuur aan te schaffen of vooruit te betalen voor benodigdheden, kiezen bedrijven in uw branche meestal voor een kredietlijn of een lening op korte termijn. Zo kan een lening voor kleine bedrijven uw restaurant of bar helpen. 

 

Wanneer u een kleine zakelijke lening voor uw restaurant moet overwegen

Benodigdheden kopen 

Het hebben van een goed gevulde keuken is nodig om uw klanten tevreden te houden. Tegelijkertijd kan het snel erg duur worden, vooral wanneer leveranciers van u verlangen dat u vooraf betaalt. Snelle toegang tot aanvullende financiering kan u helpen de stress weg te nemen bij het opnieuw bestellen en geeft u de vrijheid om u te concentreren op andere bedrijfsonderdelen. 

 

Financiering van apparatuur en hun reparaties  

Niets gaat voor altijd mee en als restaurant- of barbezitter weet je dat maar al te goed. Het kopen van koelkasten, fornuizen en advertentieovens is niet goedkoop. Om uw bedrijf aantrekkelijk te houden, moet u uw eetkamermeubilair mogelijk regelmatig opknappen. Een zakelijke lening op korte termijn kan een goede oplossing zijn om de aanloopkosten van grotere uitgaven als deze op te vangen. 

 

Seizoensgebondenheid beheren 

Seizoensgebondenheid beheren is een natuurlijk onderdeel van het runnen van een restaurant of bar. Zelfs als de vraag lager is, moet u uw koelkasten nog steeds bevoorraad houden. In tijden als deze kan cashflowbeheer stressvol en gecompliceerd worden. Snelle toegang tot aanvullende financiering kan helpen om seizoensinvloeden te beheersen en ervoor te zorgen dat uw bedrijf het hele jaar door stabiel blijft.