Zakelijke leningen berekenen

Snelle en eenvoudige calculator voor zakelijke leningen. Ontvang een offerte op maat voor uw bedrijf en uw behoeftes.

Waarom bent u op zoek naar een calculator voor zakelijke leningen?

Misschien wilt u uw bedrijf uitbreiden?

Misschien heeft u kapitaal nodig voor de aanschaf van nieuw materieel, om nieuw personeel in te huren of voor iets heel anders?

Wat de bestemming van uw zakelijke lening ook is, u moet natuurlijk wel weten hoeveel het u gaat kosten. Daar komt u hier eenvoudig en vrijblijvend achter.

 

Transparantie is het sleutelwoord

Het internet staat vol met allerlei verschillende soorten leningen en dan kan het moeilijk zijn om te zien welke lening het beste bij u en de behoeftes van uw bedrijf past. Dat hangt namelijk af van veel factoren.

Onze offertes zijn transparant. U weet precies wat u krijgt - en hoeveel het kost.

 

Een lening op maat voor uw bedrijf

Wij berekenen de zakelijke lening op basis van de informatie die u over uzelf en uw bedrijf verstrekt. Bij het opstellen van de best bij u passende offerte houden onze specialisten rekening met de unieke situatie van uw bedrijf.

 

Andere voordelen van de berekening van onze zakelijke leningen

Als we uw bedrijf goed kennen, kunnen we u de ideale lening tot maximaal €350.000,- bieden. De lening is snel en eenvoudig aan te vragen en borgstelling is niet nodig. Wij beslissen meestal binnen een werkdag en betalen dezelfde dag uit!

Er zijn geen verborgen kosten en u begint pas na 30 dagen met terugbetalen.
 

Ontvang een aanbod binnen een werkdag!

START DE AANVRAAG
Of neem contact met ons op: 0207975825

Bereken In 4 Eenvoudige Stappen Uw Zakelijke Lening

Stap 1. Algemene informatie - hoeveel lenen

Om de resultaten van uw zakelijke lening te berekenen, moet u ons om te beginnen het gewenste leningbedrag laten weten. Vertel ons welk bedrag, van 1.000 tot 100.000 euro, u wilt lenen. Wij hebben ook uw contactgegevens nodig.

Stap 2. Wat voor bedrijf heeft u?

Wat voor bedrijf heeft u? Wij werken met bedrijven in allerlei sectoren en hebben ruime ervaring in het op maat maken van leningen voor elk specifiek bedrijf.

Stap 3. Wie bent u?

Geef een korte omschrijving van uzelf. Dat helpt ons bij het samenstellen van een lening die het beste bij u past.

Stap 4. Wij berekenen het voordeel van de zakelijke lening

De aanvraag is zo ingevuld en vervolgens gebruiken we uw informatie om de zakelijke lening te berekenen. Wij streven ernaar alle aanvragen binnen één werkdag te beoordelen en betalen de dag na goedkeuring uit. De lening is op maat gemaakt voor de situatie van uw bedrijf en uw behoeftes, u krijgt dus de ideale lening.

Neem Vrijblijvend Contact Op

Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek over de berekening van uw zakelijke lening. U kunt ons op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur bellen, of u kunt ons een e-mail sturen, waar we binnen 12 uur op reageren.

Calculator Zakelijke Leningen

Wij berekenen zakelijke leningen tot maximaal 350.000 euro
 
Transparante voorwaarden 
De lening heeft een looptijd van maximaal 36 maanden. Er zijn geen verrassingen, u weet precies wat u krijgt en hoeveel u moet betalen.
  
Vaste betaaltermijnen achteraf 
De vaste, maandelijkse betaaltermijnen beginnen pas na 30 dagen. 
  
Handige tool om de zakelijke lening mee te berekenen 
Een aanvraag versturen is zo gebeurd. 
  
Persoonlijke service 
Onze professionele leenadviseurs gaan bij de berekening van uw zakelijke lening uit van de specifieke situatie van uw bedrijf - u krijgt dus een lening die precies aansluit bij de behoeftes van uw bedrijf.  
 
Ervaring binnen uw sector 
Wij hebben ervaring in het berekenen van zakelijke leningen door ze op maat te maken voor elk specifiek bedrijf. In de loop van de jaren is de lijst van sectoren waarmee we hebben gewerkt behoorlijk lang geworden. Daarom begrijpen wij de behoeftes de verschillende bedrijfstakken.  
  
Zakelijke leningen zonder zekerheidsstelling 
CapitalBox worden verstrekt op basis van persoonlijke aansprakelijkheid - een onderpand is niet nodig.

Nieuwste blogs

CapitalBox - Zakelijke lening voor startups
02/09/2021
Het is voor een relatief nieuwe of startende onderneming soms lastig om aan financiering te komen. Lees onze tips over de financieringsmogelijkheden voor startende ondernemers.
capitalbox-redenen-zakelijke-lening
04/08/2021
Heeft je bedrijf een nieuwe auto nodig? Nieuwe apparatuur of meer personeel? Wil je verbouwen of uitbreiden? Hier vind je meer informatie over hoe je bedrijf kan profiteren van een lening.
capitalbox_snelle-zakelijke-lening.jpg
29/07/2021
Er zijn situaties waarin een bedrijf dringend behoefte heeft aan financiering. Ontdek wat voor uw bedrijf de snelste manier is om aan een lening te komen.