Gemaakt op 27-06-2018
Bijgewerkt op 17-06-2022

Kasstroom bedrijfsleningen

Kasstroom bedrijfsleningen voor de ondernemer 

Als ondernemer is het beheren van uw kasstroom één van de grootste uitdagingen bij het runnen van een klein of middelgroot bedrijf. Simpel gezegd: positieve kasstroom is nodig om winst te maken.

Als u meer inkomsten dan uitgaven heeft, dan heeft u een zogenaamde "positieve kasstroom." Het is echter niet ongewoon voor veel kleine en middelgrote bedrijven om zichzelf in zwaar water te vinden als de uitgaven hoger zijn dan de inkomsten.

Geld is koning 

Of het nou is om de salarissen van werknemers te betalen, verkopers te betalen, of onverwachte uitgaven op te vangen, geld is echt koning.

Een positieve kasstroom betekent dat u uw werknemers en verkopers elke maand kan betalen. Het maakt niet uit wat uw verkoopprognoses voor de toekomst zijn als u nu niet over de nodige middelen beschikt om uw kosten in het heden te dekken.

Geld verdienen kost geld 

Groei is net zo belangrijk voor uw bedrijf als kasstroom. Als het echter op bedrijfsgroei aankomt, is de groeisnelheid enorm belangrijk. Als u niet over de financiële middelen bezit om de groei van uw bedrijf te ondersteunen, dan zal u het moeilijk vinden om tegemoet te komen aan de eisen om uw bedrijf boven water te houden.

Daarom wordt streng geadviseerd om langzaam te groeien. Het uitbreiden van uw bedrijf kan uw financiële situatie bemoeilijken. Met de groei van uw bedrijf is het waarschijnlijk dat u nu grotere investeringen doet, zoals het inhuren van extra personeel of verhuizen naar een grotere bedrijfsruimte. In beide gevallen heeft u eerst extra geld nodig voordat de verwachte winst binnenkomt.

Het geld laten stromen 

Bij CapitalBox zit het geld altijd in een stroomversnelling, wanneer u extra werkkapitaal nodig heeft. Als ondernemer kunt u vertrouwen op CapitalBox voor slimme, snelle en gemakkelijke bedrijfsleningen. We bieden snelle, eenvoudige leningen tot €350.000 aan, geen zekerheidsstelling nodig. Onze aanvraag duurt niet langer dan 5 minuten om af te ronden, en de gemiddelde aanvraag is binnen een werkdag goedgekeurd. Na goedkeuring kunt u uw lening binnen één werkdag verwachten. 

 

Vraag nu aan!