Laat uw bedrijf stralen met een van onze zakelijke leningen

 

Als het gaat om vraag en aanbod, dan is de schoonmaaksector zo'n branche waar de vraag altijd groot is. Zolang iedereen in kantoren en gebouwen werkt, zijn er altijd schoonmaakbedrijven nodig. De commerciële schoonmaakindustrie behaalt jaarlijks een enorme omzet. 

Of u nu een commercieel schoonmaakbedrijf heeft, een schoonmaakdienst voor woonhuizen runt, of misschien een gespecialiseerde wasserij/stomerij. Één ding is zeker: u heeft meer machines en apparatuur nodig voor uw zaak dan in welke andere sector ook.

Van hogedrukreinigers, ramenwassystemen, (water)stofzuigers, boenmachines, schrobmachines, tot speciale machines voor allerlei vloeren zoals hout, plavuizen en vloerbedekking, er zijn nergens zo veel verschillende, specifieke apparaten nodig als in de schoonmaakbranche.

 

Houd uw bedrijf schoon

Als u een schoonmaakbedrijf heeft, dan begrijpen wij dat u een groot deel van uw werkkapitaal nodig heeft voor het kopen of huren van apparaten, een busje, inventaris en misschien zelfs voor onroerend goed, bijvoorbeeld als u een wasserij of stomerij heeft.

Omdat machines en apparaten zo onmisbaar zijn binnen uw bedrijf, is het heel vervelend, maar bijna onvermijdelijk, als er een apparaat kapot gaat. In zo'n geval is het belangrijk dat u direct kunt handelen. 

 

Kristalheldere zakelijke leningen

Voor veel MKB-bedrijven is het lastig om op het juiste moment te beschikken over het werkkapitaal dat nodig is voor onderhoud en aankoop van apparaten. Daarom hebben wij CapitalBox opgericht - om u te voorzien van het werkkapitaal voor uw bedrijf, wanneer u het nodig heeft. Kristalhelder - u kunt op CapitalBox vertrouwen voor slimme, snelle en eenvoudige zakelijke leningen

CapitalBox verstrekt snelle, eenvoudige leningen tot €350.000 aan schoonmaakbedrijven zoals dat van u - zonder onderpand. Onze aanvraag duurt niet langer dan 5 minuten om in te vullen, en de gemiddelde aanvraag is binnen een werkdag goedgekeurd. U krijgt het werkkapitaal dat u nodig heeft na goedkeuring binnen 1 dag. 

Met CapitalBox is uw bedrijf spik en span. 

 

Vraag nu aan!