Zo vraagt u een zakelijke lening aan bij CapitalBox

Een zakelijke lening in 4 stappen:

1. Vraag gemakkelijk en snel online een lening aan

In de eerste stap verstrekt u ons enkele bedrijfsgegevens en informatie over de lening u nodig heeft. Het gaat hierbij om gebruikelijke informatie voor een aanvraag van een zakelijke lening zoals hoeveel wilt u lenen, in welke branche bent u actief, hoe lang bestaat uw bedrijf al. Ons aanvraagproces is geheel kosteloos totdat u een eventueel aanbod accepteert, wel zo prettig!   

 

2. Wij nemen contact met u op en gaan voor u aan de slag!

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, neemt één van onze medewerkers telefonisch of per mail contact met u op om uw aanvraag verder te bespreken. Wij vragen u om enkele documenten zoals uw zakelijke banktransacties te uploaden en onze analisten gaan aan de slag om te kijken wat wij aan u kunnen lenen. 

Vaak al binnen 1 werkdag krijgt u van ons terugkoppeling en kunnen wij u geld lenen dan ontvangt u een vrijblijvend aanbod.

 

*Alle informatie die u online aan ons verstrekt wordt binnen onze beveiligde server opgeslagen. Onze veiligheidssystemen hebben een standaard die u ook van een bank kunt verwachten.  

3. U kiest de zakelijke lening die bij u past

Nadat u van ons alle informatie hebt ontvangen hebt u hopelijk een goed beeld gekregen van de mogelijkheden die u hebt bij CapitalBox. Op basis daarvan kiest u de optie die het best past bij de behoeften van uw bedrijf! Heeft u nog vragen, of is er iets niet duidelijk dan staan wij u graag te woord en helpen wij u waar nodig. 

 

4. Accepteert u ons aanbod?

Na ontvangst van de ondertekende overeenkomst gaan wij direct voor u aan de slag en staat het geld vaak nog dezelfde dag op uw rekening en kunt u het inzetten om uw zakelijke doelen te behalen.

CapitalBox heeft meerdere flexibele betalingsmogelijkheden. Wilt u de lening vroegtijdig in zijn geheel aflossen? Dat kan bij ons boetevrij! Ook kunt u in overleg met onze medewerker de lening na een aantal maanden verlengen of verhogen naarmate uw bedrijf groeit. Mocht het zover zijn, dan staan wij weer klaar om samen met u de volgende stap te zetten. 

 

Heeft u nog vragen over een zakelijke lening van CapitalBox? Kijk dan ook even op onze veelgestelde vragen pagina voor meer informatie. 

CapitalBox - Zakelijke Leningen, gemakkelijk en snel!

START DE AANVRAAG
Of neem contact met ons op: 020 79 75 825