Groeistrategie

man_bellen_betaling
2021-04-01
Hoe vraag je een klant om een achterstallige betaling te voldoen – zonder onbeleefd over te komen? Hier zijn enkele tips voor wat je kunt doen om achterstallige betalingen te voorkomen en hoe je een klant beleefd kunt vragen om een rekening te betalen.
moteris_verslininke
2021-03-23
Social media kanalen vormen een uitstekende mogelijkheid om nieuwe klanten te werven. Toch zijn niet alle social media kanalen hetzelfde. Lees meer over welk platform het beste past bij uw bedrijf.
referral_programma_kpi
2021-03-15
Heb je net een referral program geïmplementeerd of voer je al een dergelijk programma uit en wil je dit verbeteren? Deze statistieken helpen je hierbij!
clv
2021-02-24
Ontdek wat de waarde van je klant is en maak per klantsegment inzichtelijk wat ze in hun totale klantperiode aan omzet zullen bijdragen.
remarketing
2021-02-01
Wat is remarketing en waarom gebruiken bedrijven het? In deze blog bespreken we hoe de verschuiving in consumentengedrag de behoefte aan remarketing heeft veroorzaakt
lachende_man
2021-01-06
Het moderniseren van een bedrijf hoeft niet duur te zijn. Om je te helpen bij het digitaliseren van jouw bedrijf, hebben we enkele hulpmiddelen opgeschreven.
hoe_verandert_COVID-19_het_winkelgedrag
2020-12-03
Het winkelgedrag dit jaar is veranderd. Bekijk wat de belangrijkste veranderingen zijn en hoe je jouw bedrijf daarop kunt aanpassen.
wat_is_content_marketing
2020-09-29
Content marketing is een populair onderwerp, zowel in grote als in kleine bedrijven. Maar wat is het precies en hoe kan uw bedrijf er zijn voordeel mee doen?
waar_u_aan_moet_denken_bij_het_maken_van_nhoud
2020-09-22
Inhoudmarketing kan bedrijven helpen een nieuw publiek te bereiken, een loyale aanhang op te bouwen, hun zichtbaarheid te vergroten en hun product- en merkwaarde te vergroten. Hier zijn enkele dingen waar u aan moet denken bij het maken van inhoud.
inleiding_tot_gegevensanalyse_met_excel_2
2020-09-15
Microsoft Excel kan een geweldige tool zijn als u gewoon uw vinger in het onderwerp Gegevensanalyse steekt. Bekijk hoe u Excel kunt gebruiken om uw gegevens te analyseren
wat_moet_mijn_bedrijf_posten_op_sociale_media
2020-09-11
Beginnen met sociale media kan moeilijk zijn. Maar het hoeft niet zo te zijn. In dit bericht vind je 8 voorbeelden en tips die je meteen kunt gebruiken.
introductie_in_gegevensanalyse_met_Excel_deel_1_Voorbereiding
2020-08-21
Elke bedrijfseigenaar droomt ervan om op basis van de beschikbare gegevens betere beslissingen te kunnen nemen en meer inzicht te krijgen in zijn eigen bedrijf. Hier vindt u meer informatie over hoe u daarmee een begin kunt maken.
hoe_u_een_plan_maakt_voor_uw_emailmarketingstrategie
2020-07-27
Planning is essentieel om uw e-mailmarketingdoelen te bereiken. Begin met deze 3 simpele tips!
best_practices_voor_kleine_bedrijven_voor_emailmarketing
2020-07-20
E-mailmarketing kan een krachtig hulpmiddel zijn voor uw kleine bedrijf. Zorg ervoor dat u profiteert van deze praktische tips voor e-mailmarketing.
Indicatoren_voor_succes
2020-07-13
Marketing maakt gebruik van een groot aantal statistieken. Het is absoluut noodzakelijk dat bedrijven de juiste kiezen om de prestaties bij te houden en ervoor te zorgen dat dit bijdraagt aan de welvaart van het bedrijf zelf