Groeistrategie

clv
2021-02-24
Ontdek wat de waarde van je klant is en maak per klantsegment inzichtelijk wat ze in hun totale klantperiode aan omzet zullen bijdragen.
remarketing
2021-02-01
Wat is remarketing en waarom gebruiken bedrijven het? In deze blog bespreken we hoe de verschuiving in consumentengedrag de behoefte aan remarketing heeft veroorzaakt
lachende_man
2021-01-06
Het moderniseren van een bedrijf hoeft niet duur te zijn. Om je te helpen bij het digitaliseren van jouw bedrijf, hebben we enkele hulpmiddelen opgeschreven.
hoe_verandert_COVID-19_het_winkelgedrag
2020-12-03
Het winkelgedrag dit jaar is veranderd. Bekijk wat de belangrijkste veranderingen zijn en hoe je jouw bedrijf daarop kunt aanpassen.
wat_is_content_marketing
2020-09-29
Content marketing is een populair onderwerp, zowel in grote als in kleine bedrijven. Maar wat is het precies en hoe kan uw bedrijf er zijn voordeel mee doen?
waar_u_aan_moet_denken_bij_het_maken_van_nhoud
2020-09-22
Inhoudmarketing kan bedrijven helpen een nieuw publiek te bereiken, een loyale aanhang op te bouwen, hun zichtbaarheid te vergroten en hun product- en merkwaarde te vergroten. Hier zijn enkele dingen waar u aan moet denken bij het maken van inhoud.
inleiding_tot_gegevensanalyse_met_excel_2
2020-09-15
Microsoft Excel kan een geweldige tool zijn als u gewoon uw vinger in het onderwerp Gegevensanalyse steekt. Bekijk hoe u Excel kunt gebruiken om uw gegevens te analyseren
wat_moet_mijn_bedrijf_posten_op_sociale_media
2020-09-11
Beginnen met sociale media kan moeilijk zijn. Maar het hoeft niet zo te zijn. In dit bericht vind je 8 voorbeelden en tips die je meteen kunt gebruiken.
introductie_in_gegevensanalyse_met_Excel_deel_1_Voorbereiding
2020-08-21
Elke bedrijfseigenaar droomt ervan om op basis van de beschikbare gegevens betere beslissingen te kunnen nemen en meer inzicht te krijgen in zijn eigen bedrijf. Hier vindt u meer informatie over hoe u daarmee een begin kunt maken.
hoe_u_een_plan_maakt_voor_uw_emailmarketingstrategie
2020-07-27
Planning is essentieel om uw e-mailmarketingdoelen te bereiken. Begin met deze 3 simpele tips!
best_practices_voor_kleine_bedrijven_voor_emailmarketing
2020-07-20
E-mailmarketing kan een krachtig hulpmiddel zijn voor uw kleine bedrijf. Zorg ervoor dat u profiteert van deze praktische tips voor e-mailmarketing.
Indicatoren_voor_succes
2020-07-13
Marketing maakt gebruik van een groot aantal statistieken. Het is absoluut noodzakelijk dat bedrijven de juiste kiezen om de prestaties bij te houden en ervoor te zorgen dat dit bijdraagt aan de welvaart van het bedrijf zelf
anatomie_van_geweldige_advertenties
2020-06-29
Wat is er nodig om een goede advertentie te maken? Het is mogelijk om een miljoen verschillende antwoorden te bedenken, maar er zijn bepaalde gemeenschappelijke kenmerken bij alle geweldige advertenties.
heropen_uw_bedrijf
2020-06-22
Eigenaren van kleine bedrijven over de hele wereld willen graag hun bedrijf opnieuw openen. Bekijk hieronder enkele tips die u zullen helpen het heropeningsproces zo soepel mogelijk te doorlopen.
uw-eerste-Facebook-advertentie-maken
2020-06-08
Facebook is een geweldige manier om uw potentiële en bestaande klant te bereiken. Leer hoe u uw eerste Facebook-advertentie opnieuw kunt beoordelen