Gemaakt op 11-05-2020
Bijgewerkt op 05-05-2022

Kapitaal inzamelen voor kleine en middelgrote bedrijfsinitiatieven

Klaar om kapitaal aan te trekken voor uw kleine of middelgrote onderneming? 

Kapitaal inzamelen voor elk bedrijf kan een uitdaging zijn, nog meer voor een klein of middelgroot bedrijf. Terwijl sommige bedrijven aandeleninvesteringen kunnen vinden van een engelinvesteerder of durfkapitalist, vertrouwen de meeste ondernemers die kapitaal aantrekken voor kleine bedrijven op geleend geld om groei te stimuleren of andere bedrijfsinitiatieven te financieren. 

Gelukkig zijn er vandaag meer opties beschikbaar voor KMO-eigenaren die op zoek zijn naar een lening voor kleine bedrijven dan ooit tevoren. Om de juiste lening voor uw behoeften te vinden, hoeft u alleen maar uw situatie eerlijk te evalueren en bereid te zijn op andere plaatsen te kijken dan een paar jaar geleden. 

Een zakelijke lening gebruiken om kapitaal voor uw kleine bedrijf te vergroten 

Het kan voor KMO's moeilijk zijn om kapitaal aan te trekken, vooral uit traditionele financieringsbronnen zoals een lokale bank. 

Geen zorgen, er zijn andere financieringsbronnen online beschikbaar van geldschieters die bereid zijn samen te werken met bedrijfseigenaren met een onvolmaakte kredietgeschiedenis - aangezien er andere bedrijfsstatistieken zijn die aantonen dat u een gezond bedrijf heeft. 

Is persoonlijke kredietscore de beste manier om de gezondheid van uw bedrijf te evalueren? 

De persoonlijke kredietgeschiedenis van een bedrijfseigenaar is een manier waarop veel geldschieters de kredietwaardigheid van een bedrijf beoordelen, maar we denken dat dit niet de enige manier is. 

Bij CapitalBox kijken we naar uw persoonlijke kredietscore en uw zakelijke kredietprofiel samen met tientallen andere gegevenspunten om de gezondheid van uw bedrijf te evalueren. De cashflow, jaarlijkse inkomsten en andere gegevenspunten van uw bedrijf kunnen een rol spelen. 

Door op deze manier naar u en uw bedrijf te kijken, kunnen we zakelijke leningen aan veel meer bedrijven aanbieden dan een bank - en sinds we onze deuren in 2005 openden, konden we duizenden ondernemers zoals u helpen.