2018-06-12

Gezondheidszorg

 

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in zorg & welzijn

De sector gezondheidszorg en welzijn is onmisbaar in onze samenleving. Tandartsen, doktoren, fysiotherapeuten helpen staan altijd voor ons klaar!
In deze sector staat ontwikkeling en innovatie centraal; met name de afgelopen jaren zijn er grote sprongen gemaakt in onder andere medische technologie. Door het vergrijzen van onze bevolking en de toename van chronische ziekten komt er steeds meer druk te staan op de sector. De coronacrisis heeft hier nog een schepje bovenop gedaan en de sector kampt met grote personeelstekorten. 
 

Zakelijke financiering 

CapitalBox is er voor ondernemers in de gezondheidszorg. Wij ondersteunen ondernemers met zakelijke financiering tot €350.000 die ingezet kan worden voor een brede verscheidenheid aan behoeftes. Van het aannemen van personeel tot het digitaliseren van de boekhouding, en van de inrichting van de praktijk of het zakelijk pand tot aan het aanschaffen van nieuwe apparatuur: wij denken graag met u mee.  

Wij werken geheel online met een eenvoudig en toegankelijk aanvraagproces. Door online financiering aan te vragen bespaart u zowel tijd als kosten. In slechts 5 minuten is de online aanvraag afgerond en de meeste aanvragen worden binnen één werkdag beoordeeld. Ons team staat altijd klaar bij eventuele vragen of voor begeleiding tijdens de aanvraag.

 

Vraag nu aan!