Gemaakt op 03-07-2018
Bijgewerkt op 17-06-2022

Eenvoudige financiering voor uw zaak

Er mag dan nog zo veel aandacht zijn voor de toenemende populariteit van online winkelen, toch bieden detailhandelaren en groothandelaren iets wat een webshop niet kan: gemak en inspiratie.

Voor inspiratie moet de klant toch echt nog steeds in de winkel zijn. Of het nu gaat om de showroom van een groothandel voor uw meubels,een kledingzaak of een boekhandel, voor consumenten gaat er niets boven de persoonlijke ervaring met het product. 

Detailhandelaars kunnen hun winkel zo aankleden dat ze het winkelpubliek zowel een visuele als een emotionele ervaring bieden. Groothandelaren kunnen hun klanten inspireren door ze de producten persoonlijk te laten zien of voelen.

Gemak dient de mens

Een ander voordeel van de detailhandel en de groothandel is gemak. Consumenten kunnen de winkel inlopen, producten zelf bekijken, ter plekke betalen en met hun aankoop in de hand weer naar buiten lopen. 

Het voordeel van een fysieke winkel is dat consumenten producten kunnen kopen zonder het risico te lopen dat ze de verkeerde maat of de verkeerde kleur bestellen, ook hoeven ze niet te wachten tot het product geleverd wordt. Ze kunnen met hun aankoop buiten wandelen.

Groothandels hebben vaak een showroom, waar klanten kunnen zien hoe ze een product het beste kunnen gebruiken of presenteren.

Maar aan het gemak dat u uw klanten biedt, hangt uiteraard wel een prijskaartje.

De winkel inrichten

Stel, u bent bloemist en Valentijnsdag staat voor de deur. Tijdens deze drukke dagen wilt u er voor zorgen dat de klanten uw winkel goed gevuld zien met een breed assortiment van witte, roze, paarse, zalmkleurige en rode rozen.

Als u zulke grote voorraden van tevoren moet bestellen, kan dat betekenen dat een groot deel van uw werkkapitaal vast komt te zitten. Behalve het inkopen van voldoende voorraad, moet u ook nog allerlei leveranciers betalen en adverteren voor deze speciale dag en dan kan de financiering even lastig zijn, zowel voor detailhandelaren als voor groothandels.

Met ons gaan de zaken altijd door

Met CapitalBox lopen de zaken gewoon door. Financieren is ons werk, dus u kunt er op vertrouwen dat CapitalBox aan een goede, snelle en eenvoudige zakelijke lening helpt. Wij verstrekken snelle, eenvoudige zakelijke leningen tot €350.000 aan detail- en groothandel - zonder onderpand. Het kost maar 5 minuten om de online aanvraag af te ronden en de meeste aanvragen worden binnen een werkdag goedgekeurd. U krijgt het werkkapitaal dat u nodig heeft in slechts een dag. 

 

Vraag nu aan!