Heeft u financiering nodig om uw doelen te realiseren? Wij helpen u graag verder groeien!

Zakelijke financiering tot €350.000 voor gevestigde ondernemers.
020 798 92 55 or Plan een belafspraak

Wilt u door ons gebeld worden? Vul hier uw telefoonnummer in en één van onze medewerkers belt u terug op het gewenste tijdstip.

Ons product in één oogopslag

Zakelijke financiering tot €350.000

U dient eenvoudig en vrijblijvend online een aanvraag in. 

 

Financieren zonder zekerheden

Wij vragen geen zakelijke zekerheden zoals een verpanding op voorraad of debiteuren. In bepaalde gevallen kan er om een persoonlijke garantstelling gevraagd worden.  

 

Binnen 1 werkdag geregeld

Bij goedkeuring heeft u direct toegang tot uw lening.

 

Looptijd tot 36 maanden

Tussentijds kunt u uw lening verlengen of verhogen. 
U mag uw lening altijd boetevrij vervroegd aflossen.  

Ontvang een aanbod binnen 1 werkdag!

Start de aanvraag
Of neem contact met ons op: 020 79 89 255

laptop
1. Start een aanvraag

Vraag binnen 5 minuten een lening aan via het online aanvraagformulier. Eén van onze specialisten neemt contact met u op om de aanvraag met u door te nemen.

2. Werkkapitaal binnen 1 dag

Wij beoordelen aanvragen binnen 1 werkdag. Heeft u vragen of wilt u begeleiding bij de aanvraag? Onze medewerkers staan voor u klaar.

3. Kosteloos en vrijblijvend voorstel

Bij goedkeuring ontvangt u een vrijblijvend aanbod met transparante voorwaarden. Gaat u daarmee akkoord dan kunt u vrijwel direct over de lening beschikken. 

4. Maandelijks aflossen

Onze zakelijke leningen kennen een maandelijkse aflossing van een vast bedrag. Hierdoor weet u van tevoren waar u aan toe bent.

5. Verlengen, verhogen of eerder aflossen

Wilt u tijdens de looptijd uw lening verlengen of verhogen, dan kunt u vrijblijvend een voorstel opvragen. Wilt u de lening eerder terugbetalen, dan kan dat op elk moment en boetevrij.

 

NU AANVRAGEN →

Voor wie zijn wij er?

CapitalBox is er voor ondernemers die willen groeien of juist continuïteit te bewaren. Wij zijn er voor gevestigde ondernemers maar ook voor de ondernemer die pas twee jaar actief is.  
 
Een zakelijke financiering van CapitalBox is uitermate geschikt om het werkkapitaal te verruimen en is daarmee voor verschillende doeleinden bruikbaar. Denk hierbij aan het aanschaffen van voorraad of bedrijfsapparatuur, het investeren in personeel, digitalisering of een verbouwing aan uw bedrijfspand. 

Bij ons kunt u zowel een kort- als wat langer lopende lening aanvragen en dit maakt ons ook zeer geschikt voor een overbruggingsfinanciering of projectfinanciering. Doordat wij geen zakelijke zekerheden en in de meeste gevallen ook geen persoonlijke borgstelling van u vragen, zijn we bij uitstek in te zetten als stapelfinanciering, bovenop of naast een andere financiering.

Checklist voor een succesvolle aanvraag

Afhankelijk van het bedrag dat u bij ons aanvraagt en uw bedrijfsprofiel hanteren wij onderstaande minimale voorwaarden:

✔ Uw bedrijf is minimaal 24 maanden operationeel  

✔ Uw jaaromzet bedraagt ten minste €200.000 

✔ Uw bedrijf is gevestigd in Nederland en ingeschreven bij de KvK  

✔ U beschikt over een Nederlandse zakelijke bankrekening

✔  De eigenaren zijn woonachtig in Nederland

Ontvang een aanbod binnen 1 werkdag!

Start de aanvraag
Of neem contact met ons op: 0207989255

Onze prijsstelling

Ons aanvraag- en beoordelingsproces is geheel kosteloos tot dat u het voorstel accepteert. De rente op een zakelijke lening van CapitalBox is afhankelijk van de individuele situatie van uw bedrijf. Risico is de voornaamste factor die de rente op een lening bepaalt. Zo kijken wij bijvoorbeeld naar zaken als omzet-ontwikkeling, de branche waarin uw bedrijf opereert, de vrije kasstroom die er aanwezig is uw onderneming en andere relevante factoren.

Zien wij een positieve ontwikkeling op uw bedrijfsbalans en bestaat uw bedrijf al een aantal jaar? Dan ziet u dit terug in een lager rentepercentage en in de looptijd die we u aanbieden.  

CapitalBox stuurt u altijd een transparant voorstel toe waarop u precies kunt zien wat het kost. Zo weet u altijd waar u aan toe bent! 

Opzoek naar meer informatie?

Opzoek naar meer informatie? Bekijk via onderstaande button onze FAQ pagina of neem contact op met één van onze medewerkers. Wij zijn bereikbaar op 020 79 89 255 of via aanvraag@capitalbox.nl.