2018-06-27

Transport en logistiek

 

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in transport en logistiek 

Met zo’n 50.000 actieve bedrijven is de transport- en logistieke sector een belangrijk onderdeel van onze economie. Ontwikkelingen zoals digitalisering, verduurzaming en de opkomst van een meer lokale aanpak hebben een grote impact binnen de sector. Naar verwachting neemt het belang van deze ontwikkelingen de komende jaren alleen nog maar toe.  

Aanvullend werkkapitaal op de korte termijn

Uitdagingen waar ondernemers in transport en logistiek in de dagelijkse bedrijfsvoering tegenaan lopen is het op peil houden van de vraag, het onderhandelen over eerlijke tarieven en de meest optimale inzet van personeel. Veel bedrijven hebben regelmatig behoefte aan aanvullend werkkapitaal op de korte termijn. Redenen hiervoor kunnen zijn de inhuur van extra personeel of het onderhoud van hun wagenpark. 

CapitalBox helpt ondernemers in deze sector investeringen te doen, of juist hun cashflow op peil te houden, met zakelijke financiering tot €350.000. Door online financieringsaanvragen mogelijk te maken besparen we ondernemers tijd en kosten. Bij ons dient u al binnen 5 minuten online een aanvraag in, de terugkoppeling volgt binnen één werkdag. Ons team staat altijd klaar bij eventuele vragen of voor begeleiding tijdens de aanvraag

 

VRAAG NU AAN!