Zakelijke lening voor transport en logistiek

 

Start de motoren van uw transportbedrijf 

De opkomst van online winkelen en retailgigant Amazon heeft gezorgd voor een enorme groei van de transportbranche. Mondialisering en het gedrag van de huidige consument hebben ertoe geleid dat producten van over de hele wereld 24 uur per dag worden verstuurd en bezorgd. Van luchtvaart-, trein-, weg- tot watertransport de logistieke industrie is breed en divers. Zelfs al beschikt u over een enkel bestelbusje of een wagenpark vol transportwagens. Of u nu werkt in de goederenlogistiek, beheer van de toeleveringsketen, passagierstransport of een koeriersdienst heeft, uw bedrijf speelt een belangrijke rol in het samenbrengen van mensen en/of producten.

 

Zorg dat de vaart erin blijft bij uw bedrijf 

Of het nu gaat om het onderhoud van voertuigen, de aanschaf of huur van nieuwe vervoermiddelen, het installeren van nieuwe computersoftware om verzendingen mee te kunnen volgen, de inventaris of de uitbetaling van de salarissen, het kan soms lastig zijn om op het juiste moment te beschikken over het werkkapitaal dat u nodig heeft. En dan hebben we het nog niet eens gehad over onverwachte chaos door sneeuw, overstromingen of natuurbranden. Zelfs de grootste, internationale bedrijven kunnen door dit soort zaken worden getroffen.

 

Nu komt u vooruit 

We hebben CapitalBox opgericht om het werkkapitaal dat uw bedrijf nodig heeft, wanneer u het nodig heeft, te bieden. CapitalBox verstrekt snelle, eenvoudige leningen tot €350.000 aan transport- en logistiekbedrijven zoals het uwe - zonder onderpand. 

U kunt voor slimme, snelle en gemakkelijke bedrijfsleningen rekenen op CapitalBox. Onze aanvraag kost minder dan 5 minuten om in te vullen, en de gemiddelde aanvraag is binnen een werkdag goedgekeurd. Daarna ontvangt u het werkkapitaal dat u nodig heeft, meestal binnen een dag.

 

VRAAG NU AAN!