Maak twee maanden gratis gebruik maken van een zakelijke lening

Bent u klaar om in actie te komen? Dan helpen wij uw bedrijf met de financiering. Als u het geleende bedrag binnen twee maanden terugbetaalt, kost het u niets. Zo simpel is het!
 

✔ Financiering tot € 20.000
 

✔ Geen langlopende schulden
 

✔ 2 maanden gratis, geen verplichtingen

 

Vraag vandaag nog een zakelijke lening aan!

NU AANVRAGEN
Of neem contact met ons op: 020 79 75 825

FAQ

Is de aanbieding echt geheel kosteloos?

Ja, dit aanbod is geheel kosteloos. Als u de lening binnen twee maanden aflost betaalt u alleen het bedrag terug dat u van ons hebt ontvangen. Verder niets! 
Als u wilt, kunnen we de lening na de eerste twee gratis maanden omzetten in een gewone lening. Pas vanaf dat moment wordt er rente opgebouwd en begint u met aflossen, drie maanden nadat u het geleende bedrag hebt ontvangen. Als u meer wilt weten over de aanvraag, kan één van onze medewerkers u de details van de overeenkomst uitleggen en al uw vragen beantwoorden.

Wat voor informatie moet ik opgeven?

De aanvraagprocedure is heel eenvoudig, zonder ingewikkeld papierwerk. U hoeft alleen maar te klikken op 'Nu aanvragen'.

Wie komt er in aanmerking voor de gratis lening van twee maanden?

Alleen speciaal geselecteerde klanten komen voor dit tijdelijke aanbod in aanmerking. Als u per mail een uitnodiging hebt ontvangen om een aanvraag in te dienen dan maakt u deel uit van deze groep en komt u dus in aanmerking.

Wat gebeurt er als ik de lening niet binnen twee maanden aflos?

Als u de lening niet binnen twee maanden aflost dan zetten wij de lening om in een gewone lening, die u vervolgens aflost in maandelijkse termijnen. Maar ook dan hoeft u geen rente te betalen over de eerste twee maanden: die blijven gratis. Als u vragen hebt over de terugbetaling van de gratis lening, aarzel dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. 

 

Andere vragen?

Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. U kunt kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken op 020 79 75 825 of door een email te sturen naar support@capitalbox.nl..

Ja, ik ben geïnteresseerd in de gratis zakelijke lening.