Gemaakt op 12-05-2020
Bijgewerkt op 05-05-2022

Zakelijke dienstverlening

Zakelijke financiering tot €350.000 voor ondernemers in de zakelijke dienstverlening.  

Met zakelijke dienstverlening bedoelen we alle services die hoofdzakelijk van bedrijf tot bedrijf (B2B) worden aangeboden. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, accountancy en administratie, reclame/marketingagencies, ICT, advocaten, adviesbureaus en schoonmaakdiensten. 

Financiering voor zakelijke dienstverlening

Ondernemers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening kunnen tegen verschillende financiële uitdagingen uitlopen. Zij kunnen bijvoorbeeld kampen met lange betalingstermijnen voor facturen of een financiering nodig hebben om grote projecten of opdrachten te starten. 

CapitalBox biedt ondernemers in de zakelijke dienstverlening financieringsoplossingen tot €350.000. Bijvoorbeeld om lange betalingstermijnen te overbruggen of het werkkapitaal tijdelijk uit te breiden. Ook zijn we er om te ondersteunen met de aankoop van vastgoed, bijvoorbeeld voor het financieren van een zakelijk pand.  

Wij werken geheel online met een eenvoudig en toegankelijk aanvraagproces. In slechts 5 minuten is de online aanvraag afgerond en de meeste aanvragen worden binnen één werkdag beoordeeld. Ons team staat altijd klaar bij eventuele vragen of voor begeleiding tijdens de aanvraag.

 

Vraag nu aan!