Gemaakt op 12-05-2020
Bijgewerkt op 17-06-2022

Zakelijke financiering voor ondernemers in de schoonmaakbranche

Als het gaat om vraag en aanbod, dan is de schoonmaaksector zo'n branche waar de vraag altijd groot is. Zolang iedereen in kantoren en gebouwen werkt, zijn er altijd schoonmaakbedrijven nodig. De commerciële schoonmaakindustrie behaalt jaarlijks een enorme omzet. 

Of u nu een commercieel schoonmaakbedrijf heeft, een schoonmaakdienst voor woonhuizen runt, of misschien een gespecialiseerde wasserij/stomerij. Één ding is zeker: u heeft meer machines en apparatuur nodig voor uw zaak dan in welke andere sector ook.

Van hogedrukreinigers, ramenwassystemen, (water)stofzuigers, boenmachines, schrobmachines, tot speciale machines voor allerlei vloeren zoals hout, plavuizen en vloerbedekking, er zijn nergens zo veel verschillende, specifieke apparaten nodig als in de schoonmaakbranche.

Tegelijkertijd moet u mogelijk lacunes in de cashflow overbruggen terwijl u wacht tot klanten u betalen. Seizoensgebondenheid is altijd een probleem en voorraden moeten vaak in bulk worden gekocht. 

De juiste financiering kan helpen deze situaties te beheersen. Om de cashflow glad te strijken, voorraden in bulk te kopen of meer hulp in te huren, kunt u een kredietlijn of een lening op korte termijn kiezen. Dit is hoe een lening voor kleine bedrijven uw schoonmaakbedrijf kan helpen. 

Wanneer moet u een lening voor kleine bedrijven overwegen voor uw schoonmaakbedrijf? 

Apparatuur aanschaffen 

De juiste uitrusting voor de klus is een integraal onderdeel. Hogedrukreinigers, ruitenreinigingssystemen, nat- en droogzuigers, buffers, schrobmachines / drogers of andere professionele reinigingsapparatuur kunnen een aanzienlijke investering vergen. Een zakelijke lening op korte termijn kan een goede oplossing zijn om de aanloopkosten van grotere uitgaven als deze op te vangen. 

Uw bedrijf uitbreiden 

Wilt u een nieuwe bestelwagen kopen om meer locaties te bedienen of extra hulp inhuren om aan de toenemende vraag te voldoen? Het kan een grote stap zijn voor uw bedrijf, maar een noodzakelijke stap. Een zakelijke lening op korte termijn kan u helpen uw activiteiten uit te breiden en de initiële financiële investering in kleinere en beter beheersbare onderdelen te verdelen. 

Zakelijke financiering voor ondernemers in de schoonmaakbranche 

Voor veel MKB-bedrijven is het lastig om op het juiste moment te beschikken over het werkkapitaal dat nodig is voor onderhoud en aankoop van apparaten. Daarom hebben wij CapitalBox opgericht - om u te voorzien van het werkkapitaal voor uw bedrijf, wanneer u het nodig heeft. Kristalhelder - u kunt op CapitalBox vertrouwen voor slimme, snelle en eenvoudige zakelijke leningen

Onze klanten die bedrijven met schoonmaakdiensten runnen hebben veelal behoefte aan kapitaal voor de aanschaf van machines en apparatuur. Of het nu gaat om een bestelwagen, een lading wasmachines of een innovatief stoomapparaat: CapitalBox is er om te ondersteunen in financiële behoeftes.  

CapitalBox verstrekt snelle, eenvoudige leningen tot €350.000 aan schoonmaakbedrijven zoals dat van u - zonder onderpand. Onze aanvraag duurt niet langer dan 5 minuten om in te vullen, en de gemiddelde aanvraag is binnen een werkdag goedgekeurd. U krijgt het werkkapitaal dat u nodig heeft na goedkeuring binnen 1 dag. 

 

VRAAG NU AAN!