2018-06-27

Schoonheidsindustrie

 

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in de beautyindustrie 

Een zakelijke lening kan een ondernemer in de schoonheidsbranche ondersteunen om groei te realiseren. Voor nagelsalons, kapperszaken, zonnestudio’s, pedicures, massagesalons en vele andere ondernemers kan een kortlopende lening goed inzetbaar zijn om extra personeel te huren, de aanschaf van voorraad of het bekostigen van nieuwe apparatuur.   
 

Hoe ondersteunen wij ondernemers in deze branche?

Wij helpen bedrijven eenvoudig aan een zakelijke financiering voor diverse behoeftes. Bij CapitalBox kunt u geld lenen om te investeren in personeel, voorraad van beautyproducten, inrichting van uw zaak en nog veel meer. Hoeveel u zakelijk kunt lenen hangt af van de financieringsbehoefte en de financiële gezondheid van uw bedrijf

CapitalBox verstrekt zakelijke leningen vanaf €1000 tot €350.000 met een looptijd van maximaal 36 maanden. Wij werken geheel online met een eenvoudig en toegankelijk aanvraagproces. In slechts 5 minuten is de online aanvraag afgerond en de meeste aanvragen worden binnen één werkdag beoordeeld. Ons team staat altijd klaar bij eventuele vragen of voor begeleiding tijdens de aanvraag.  

 

Vraag nu aan!