2020-05-12

Logistiek en transport

Wat je moet weten 

Of het nu gaat om het bezorgen van een pakket of een vrachtcontainer, het belangrijkste in logistiek en transport is het op tijd betrouwbaar kunnen bereiken van bestemmingen. 

Het halen van een deadline kan moeilijk worden als u onverwachte reparatiekosten of ongunstig weer tegenkomt. Hoe groot uw operatie ook is, een enkele bestelwagen of een hele vloot transportvoertuigen, u kunt het u niet veroorloven om lang stil te blijven staan.

De juiste financiering kan helpen deze situaties te beheersen. Om te betalen voor onderhoud en andere reparaties of om uw vloot uit te breiden om meer zaken te doen, kunt u een kredietlijn of een kortlopende lening gebruiken. Dit is hoe een lening voor kleine bedrijven uw bedrijf kan helpen. 

 

Wanneer moet u een kleine zakelijke lening overwegen voor uw logistiek- of transportbedrijf?

Financiering van grote aankopen 

De aanschaf van een nieuwe bestelwagen of vrachtwagen kan uw bedrijf helpen uitbreiden, maar kan ook erg duur zijn. Een zakelijke lening op korte termijn kan een goede oplossing zijn om de aanloopkosten van grotere uitgaven als deze op te vangen. 

 

Financiering van voertuigonderhoud 

Goed voertuigonderhoud is essentieel en kan grotere problemen helpen voorkomen. Maar zelfs met goed onderhoud zult u vroeg of laat toch vervangende onderdelen moeten kopen. Het kan erg duur worden, vooral als u de klus snel en goed moet uitvoeren. Een kortlopende lening of kredietlijn kan dergelijke kosten in kleinere termijnen spreiden.