B2BusinessLening wordt CapitalBox

B2BusinessLening wordt CapitalBox

Het verhaal achter onze nieuwe naam

De Ferratum Group is genoteerd in het standaard prime segment van de Frankfurt Stock Exchange. De Groep verstrekt al sinds 2005 consumentenkredieten en is actief in inmiddels 25 landen. Het is nog maar vijf jaar geleden dat wij begonnen met het aanbieden van zakelijke leningen in Zweden en slechts drie jaar sinds onze start in Nederland. Sindsdien zijn we constant bezig met het uitbreiden van ons zakelijke productaanbod. Onze producten bereiken het Nederlandse MKB onder de naam B2BusinessLening, een afdeling die binnen de Ferratum Groep speciaal is opgericht ter ondersteuning van het Nederlandse Midden- en Kleinbedrijf. B2BusinessLening richt zich volledig op de Nederlandse- producten, markt en de zakelijke partners in het B2BusinessLening partnerprogramma.

Inmiddels zijn onze zakelijke leningen goed voor een aandeel van 12% van de totale omzet van de Ferratum Groep en vormen daarmee een een belangrijke factor in de totale groei van de Groep. De Ferratum Groep is inmiddels een van de snelst groeiende niet-bancaire leningverstrekkers op het Europese continent. Om in deze fase onze focus op het MKB te benadrukken, heeft de Ferratum Group besloten een aparte merknaam voor al haar zakelijke producten te introduceren.

De nieuwe merknaam, CapitalBox, vervangt de naam B2BusinessLening en omschrijft duidelijk de missie van onze afdeling zakelijke leningen. Ons doel is het bieden van een veilige financiële ruimte en het verstrekken van werkkapitaal aan bedrijven in het mkb over de hele wereld. Zo kunnen wij hen ondersteunen in hun streven naar een snelle en duurzame groei.

CapitalBox zal zeer binnenkort onder de nieuwe merknaam nieuwe financiële producten op de markt brengen met de vertrouwde, uitstekende klantervaring van een volledig digitaal proces en een snelle afhandeling. CapitalBox zal de manier waarop mkb'ers toegang hebben tot financiële producten blijven verbeteren en zo het midden- en kleinbedrijf, de ruggengraat van de wereldeconomie, sterker dan ooit maken.
 

Waarom heet B2BusinessLening nu CapitalBox?

Drie jaar geleden zijn we als B2BusinessLening, onderdeel van Ferratum Group, in Nederland begonnen met het aanbieden van zakelijke leningen voor ondernemers in het mkb. Inmiddels zijn onze zakelijke leningen goed voor 12% van de totale omzet van Ferratum Group. De zakelijke producten zijn daarmee een van de groeimotoren van het bedrijf geworden. De Ferratum Groep is ook uitgegroeid tot een van de snelst groeiende niet-bancaire leningverstrekkersop het Europese continent. Om in deze fase onze focus op het mkb te benadrukken, heeft de Group besloten een aparte merknaam voor haar zakelijke producten te introduceren.

De nieuwe merknaam, Capital Box, omschrijft duidelijk de missie van onze afdeling zakelijke leningen. Ons doel is het bieden van een veilige financiële ruimte en het verstrekken van werkkapitaal aan ondernemers in het mkb over de hele wereld. Met het oogmerk om hen ondersteunen in hun streven naar een snellere en duurzame groei.
 

Wie is CapitalBox?

CapitalBox (voorheen bekend als B2BusinessLening) is een zakelijke leningverstrekker, die zich inzet voor een betere toegang tot financiële producten voor mkb's, om zo deze sector, de ruggengraat van de wereldeconomie, sterker dan ooit te maken.

CapitalBox zal zeer binnenkort onder de nieuwe merknaam nieuwe financiële producten op de markt brengen, met de vertrouwde, uitstekende klantervaring van een volledig digitaal proces en een snelle afhandeling. CapitalBox zal de manier waarop mkb's toegang hebben tot financiële producten blijven verbeteren en zo het midden- en kleinbedrijf, de ruggengraat van de wereldeconomie, sterker dan ooit maken. 
 

Hoe verschilt CapitalBox van B2BusinessLening?

B2BusinessLening is CapitalBox geworden met als doelstelling het creëren van een veilige financiële ruimte en een veilig werkkapitaal voor het mkb wereldwijd om hen op een snellere en duurzamere manier te helpen groeien.

Waarom willen jullie een nieuwe merknaam?

We zijn vijf jaar geleden in Zweden begonnen met het aanbieden van zakelijke leningen voor ondernemers in het MKB en drie jaar geleden teven sin Nederland. Inmiddels zijn wij actief in vijf zakelijke markten en zijn onze zakelijke leningen goed voor 12% van de totale omzet van de Ferratum Group. De zakelijke producten zijn daarmee een van de groeimotoren van het bedrijf geworden. De Ferratum Groep behoort ook tot een van de snelst groeiende niet-bancaire leningverstrekkers op het Europese continent. Om in deze fase onze focus op het mkb te benadrukken, heeft de Ferratum Group besloten om een aparte merknaam voor haar zakelijke producten te introduceren.

De nieuwe merknaam, CapitalBox, omschrijft duidelijk de missie van onze afdeling zakelijke leningen. Ons doel is het bieden van een veilige financiële ruimte en het verstrekken van werkkapitaal aan het mkb wereldwijd. Met het oogmerk hen te ondersteunen in hun streven naar een snelle en duurzame groei.

CapitalBox zal zeer binnenkort onder de nieuwe merknaam nieuwe financiële producten op de markt brengen, met de vertrouwde, uitstekende klantervaring van een volledig digitaal proces en een snelle afhandeling. CapitalBox zal de manier waarop ondernemers in het mkb toegang hebben tot financiële producten blijven verbeteren en zo het midden- en kleinbedrijf, de ruggengraat van de wereldeconomie, sterker dan ooit maken.
 

Wat betekent deze verandering voor mij?

U zult er nauwelijks iets van merken. Onze website wordt automatisch doorgezet naar www.capitalbox.nl. Er verandert niets aan uw inloggegevens en contractvoorwaarden.

Houd ik dezelfde contactpersoon?

Ja, u kunt uw vertrouwde contactpersoon gewoon nog via dezelfde contactgegevens bereiken. Er verandert niets aan ons team.

Ik ben een bestaande klant. Heeft dit invloed op mijn lening?

Nee, de naamswijziging heeft geen enkele invloed op uw lening.

Ik heb een zakelijke lening van B2BusinessLening. Verandert mijn betalingsschema nu?

Nee, uw betalingsschema blijft onveranderd. De voorwaarden van uw contract blijven ongewijzigd.

Ik heb een lopende lening van B2BusinessLening. Gaat mijn afbetaling er nu anders uitzien?

We zijn bezig onze wettelijke naam te veranderen naar CapitalBox AB. Verder verandert er niets, alleen onze wettelijke naam. Gebruik voor betalingen de betalingsinformatie zoals aangegeven op uw factuur. De voorwaarden van uw contract blijven ongewijzigd.

Betaal ik mijn lening nu nog steeds aan B2BusinessLening terug?

We zijn bezig onze wettelijke naam te veranderen naar CapitalBox AB. Verder verandert er niets, alleen onze wettelijke naam. Gebruik voor betalingen de betalingsinformatie zoals aangegeven op uw factuur.

Wat gebeurt er met mijn informatie?

Er gebeurt niets met uw informatie. Onze contractvoorwaarden blijven onveranderd. Onze dienstverlening blijft als vanouds. We hebben alleen een nieuwe naam, zodat ons merk beter overeenkomt met onze identiteit als zakelijke leningverstrekker.

Zijn de inloggegevens voor mijn account nog geldig?

Uw inloggegevens zijn ongewijzigd. Mocht u ze zijn vergeten, dan kunt u via de volgende link een nieuw wachtwoord instellen: https://www.capitalbox.nl/account/password-recovery.

U kunt via de volgende link op uw account inloggen: https://www.capitalbox.nl/account/login

Kom ik nog in aanmerking voor een lening van CapitalBox?

Onze eisen blijven ongewijzigd. De voorwaarden voor een zakelijke lening van CapitalBox zijn:

  • Uw bedrijf bestaat minimaal 12 maanden
  • € 50.000+ omzet per jaar
  • Alle eigenaren (dga’s) moeten woonachtig zijn in Nederland en minimal 12 maanden aktief staan bij de KVK
  • Een vast, zakelijk bankrekeningnummer te bezitten
  • Een fysieke werklokatie en adres aanwezigheid
Ik krijg geen toegang tot mijn account, wat moet ik doen?

Uw inloggegevens zijn niet veranderd, maar als u onverhoopt niet kunt inloggen, dan kunt u via deze link een nieuw wachtwoord instellen: https://www.capitalbox.nl/account/password-recovery.

Hoeveel geld kan ik lenen?

Onze leenvoorwaarden zijn ongewijzigd. U kunt nog steeds tot 100.000 Euro lenen met een maximale looptijd van twee jaar. Vul hier een kort aanvraagformulier voor een zakelijke lening van CapitalBox in: https://www.capitalbox.nl/application-form

Een van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met u op.

Hoe kan ik CapitalBox bereiken?

Ons telefoonnummer blijft hetzelfde, alleen ons e-mailadres verandert in: support@capitalbox.nl.
Als u een bericht naar support@b2businesslening.nl stuurt, ontvangen wij het nog wel, maar wij verzenden ons antwoord nu vanaf ons nieuwe e-mailadres.

Onze contactgegevens zijn:

0207975825

support@b2businesslening.nl

Is de maximale aflossingsperiode veranderd?

Nee, onze maximale aflossingsperiode is nog steeds 18 maanden.