Waarom u voor ons kiest?

Transparante voorwaarden

We streven naar een transparant, snel en eerlijk proces zodat onze klanten zich kunnen richten op het allerbelangrijkste: hun onderneming.

Simpel proces

Met een combinatie van unieke technologie en een team van experts maken wij flexibele zakelijke financiering voor het MKB in Nederland toegankelijk.

Persoonlijke service

Persoonlijk en goede service is bij ons altijd het uitgangspunt; klanten en partners vertellen ons dat we vriendelijk, begripvol en behulpzaam zijn. En dat is waar we het voor doen.

how it works

Over CapitalBox

CapitalBox is een online financier die is opgericht met één doel voor ogen: ondernemers verder  helpen groeien door het verstrekken van zakelijke leningen. We streven naar een transparant en vlot proces zodat onze klanten zich kunnen richten op het allerbelangrijkste: hun onderneming. 

We verstrekken zakelijke leningen tussen de €1.000,- en €350.000,- aan ondernemers in het MKB die dit voornamelijk gebruiken als werkkapitaalfinanciering. Dit doen wij in de meeste gevallen zonder enige zakelijke  zekerheden en in sommige gevallen ook door geen persoonlijke borgstelling te vragen. Op deze manier behoudt de ondernemer vrijheid en zijn we ideaal in te zetten naast andere financiers. 

Ons innovatief financieringsplatform en onze deskundige kredietspecialisten stellen ons in staat om snel terugkoppeling te geven op een aanvraag. Na de goedkeuring van de aanvraag kunnen ondernemers vrijwel direct over de lening beschikken.

Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Amsterdam en bestaat uit een team professionals die klaar staan om ondernemers te helpen hun financieel doelen te verwezenlijken. Daarnaast zijn wij ook op internationaal niveau actief met kantoren in Helsinki, Kopenhagen, Liverpool, Stockholm en Vilnius.

Onze missie is simpel: het snel leveren van financiering aan bedrijven op het moment dat zij dit nodig hebben om verder te kunnen groeien.

 

Blog / News

Toon filters
Alle blogs
CapitalBox - Zakelijke lening voor startups
02/09/2021
Het is voor een relatief nieuwe of startende onderneming soms lastig om aan financiering te komen. Lees onze tips over de financieringsmogelijkheden voor startende ondernemers.
capitalbox-redenen-zakelijke-lening
04/08/2021
Heeft je bedrijf een nieuwe auto nodig? Nieuwe apparatuur of meer personeel? Wil je verbouwen of uitbreiden? Hier vind je meer informatie over hoe je bedrijf kan profiteren van een lening.
capitalbox_snelle-zakelijke-lening.jpg
29/07/2021
Er zijn situaties waarin een bedrijf dringend behoefte heeft aan financiering. Ontdek wat voor uw bedrijf de snelste manier is om aan een lening te komen.
capitalbox-snel-zakelijke-lening
22/07/2021
Als je snel een snel een zakelijke lening zoekt zijn er flink wat opties beschikbaar. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste lening aangaat?
Blanche 2
05/07/2021
Kijkje achter de schermen bij CapitalBox? Regelmatig gaan wij in gesprek met onze eigen teamleden. Deze week de beurt aan Blanche, onze Client Service Manager. 
Campaign NL gas geven
28/06/2021
In juli lanceert CapitalBox een uitgebreide campagne voor ondernemers die meer gas willen geven. We zijn te horen op de radio en onze uitingen zijn door het hele land en ook online te zien.
capitalbox_arctic_rally_car
02/03/2021
Arctic Rally Race Powered by CapitalBox was een succes! Heb je het gemist? No worries. Je kunt hier de hoogtepunten bekijken.
Arctic_Rally_Finland
19/01/2021
We zijn verheugd dat we ook dit jaar sportiviteit, teamwork, snelheid, behendigheid en plezier kunnen blijven ondersteunen tijdens de The Artic Rally’ in Finland.
man_bellen_betaling
01/04/2021
Hoe vraag je een klant om een achterstallige betaling te voldoen – zonder onbeleefd over te komen? Hier zijn enkele tips voor wat je kunt doen om achterstallige betalingen te voorkomen en hoe je een klant beleefd kunt vragen om een rekening te betalen.
moteris_verslininke
23/03/2021
Social media kanalen vormen een uitstekende mogelijkheid om nieuwe klanten te werven. Toch zijn niet alle social media kanalen hetzelfde. Lees meer over welk platform het beste past bij uw bedrijf.
referral_programma_kpi
15/03/2021
Heb je net een referral program geïmplementeerd of voer je al een dergelijk programma uit en wil je dit verbeteren? Deze statistieken helpen je hierbij!
clv
24/02/2021
Ontdek wat de waarde van je klant is en maak per klantsegment inzichtelijk wat ze in hun totale klantperiode aan omzet zullen bijdragen.
22/10/2019
De juiste werknemer vinden voor uw klein of middelgroot bedrijf is niet gemakkelijk. Er zijn tamelijk veel manieren om dit aan te pakken. Eén ervan is om van uw bedrijf een geweldige werkplek te maken. Lees hier waar werknemers naar op zoek zijn en vergelijk het met uw eigen bedrijf.
08/03/2018
Wij helpen u graag op weg met deze vijf manieren om kosten te besparen binnen uw mkb.