Bouw en installatiebedrijven

Bedrijfsfinanciering voor ondernemers in de bouw 

De bouwsector is booming. Er is een grote behoefte aan nieuwe woningen, en aan verbouwingen van bestaande huizen. De sector voelt tegelijkertijd druk om te verduurzamen. Steeds meer woningen moeten van het gas af en moeten van duurzamere opties worden voorzien. Nieuwbouw moet aan veranderende regelgeving voldoen.  

Voor bouwbedrijven kan het een uitdaging zijn deze groei bij te benen. Groei en ontwikkeling gaan doorgaans samen met kosten voor investeringen, die niet alle ondernemers zelf kunnen dekken. Er is behoefte aan meer personeel, meer materiaal, meer voertuigen. Dit kan voor ondernemers in de bouw druk op het werkkapitaal geven. 

Gemakkelijk aanvragen van extra werkkapitaal

CapitalBox helpt ondernemingen in de bouwsector met werkkapitaalfinanciering tot €350.000. Voor de inkoop van materialen, het aannemen van extra personeel of voor bedrijfsuitbreiding. Wat voor soort onderneming u ook heeft, wij denken graag met u mee.  

Wij helpen u tijd en kosten te besparen door online financieringsaanvragen mogelijk te maken. Bij ons dient u al binnen 5 minuten online een aanvraag in, de terugkoppeling volgt binnen één werkdag. Ons team staat altijd klaar bij eventuele vragen of voor begeleiding tijdens de aanvraag. 

 

 

Vraag nu aan!