Zakelijke lening voor tandartspraktijken

 

Directe leningen waar u blij van wordt

Dit mag dan een opwindende tijd zijn om een tandartspraktijk te runnen, het betekent ook dat het voor uw bedrijf van levensbelang is om de laatste tandheelkundige trends goed in de gaten te houden.

 

De daad bij het woord voegen

Als u een tandartspraktijk runt, dan weten we dat uw reputatie alles is.  Het aanbieden van de nieuwste tandheelkundige technologieën, het zorgen voor de beste belevenis voor uw patiënten in de schoonste, veiligste en meest hygiënische omstandigheden iets is dat u zeer serieus neemt. 

De aanschaf of lease van de nieuwste tandheelkundige apparatuur om uw cliënten de meest recente ontwikkelingen te bieden kan erg duur zijn. Of het nu een nieuw röntgenapparaat betreft, bleken van tanden, autoclaaf, of een compressor is.

Naast apparatuur, begrijpen we heel goed dat een groot deel van uw werkkapitaal vaak in andere zaken zit voor uw praktijk, zoals inventaris, salarissen of kantoorbenodigdheden.

 

Iets om blij van te worden

Het werkkapitaal hebben om overal voor te zorgen, kan voor de meeste MKB-bedrijven een lastige kwestie vormen.  Wij hebben CapitalBox gecreëerd om uw onderneming van directe leningen te voorzien op het moment dat u het nodig heeft.  U kunt op CapitalBox  rekenen voor slimme, snelle en probleemloze leningen voor uw tandartspraktijk. Iets dat een glimlach op uw gezicht tovert.

CapitalBox  biedt snelle, makkelijke leningen tot € 350.000 aan, voor tandartspraktijken zoals die van u - onderpand niet noodzakelijk.  Onze aanvraagproces duurt niet langer dan 5 minuten en de gemiddelde aanvraag is binnen een werkdag goedgekeurd.  U krijgt het werkkapitaal dat u nodig heeft in slechts een dag. 

 

Vraag nu aan!