Zakelijke lening voor schoonheid en cosmetische salons

 

Verfraai uw salon met een directe lening van CapitalBox

De populariteit van kuuroorden en schoonheidsbehandelingen is groter dan ooit tevoren, met een wellnessmarkt die nu drie keer zo groot is als de farmaceutische industrie wereldwijd.

Als uw salon massages, haar stijling, zonnebanken, ontharing, manicure, pedicure, of kuuroordbehandelingen aanbiedt, dan weet u al dat er een overweldigende hoeveelheid producten bestaat om uit te kiezen, allemaal ontwikkeld om uw klanten zich op hun best te laten voelen. Omdat elke klant uniek is, is het productaanbod even uniek. Deze verschillende producten gebaseerd op het verschil in individu: haartype, leeftijd, huidtype, en geslacht.

Het is belangrijk voor uw bedrijf om de nieuwste trends in gezondheids- en wellnesstrends op de voet te volgen en uw klanten de nieuwste ontwikkelingen te kunnen bieden.

 

Inventaris: Variatie is het kruid van het leven

Bij CapitalBox weten we dat het voor uw salon cruciaal is om uw klanten een breed aanbod van producten aan te kunnen bieden. We weten ook dat het duur kan zijn om verschillende producten op voorraad te moeten hebben. Bulkaankoop brengt de prijs per stuk natuurlijk omlaag, maar dit vereist wel een groot kapitaal. Als de ene voorraad sneller opraakt dan de andere, moet u deze ook snel kunnen aanvullen. Het is voor veel salons een uitdaging om het werkkapitaal hiervoor bij de hand te hebben.

 

Ontspan en blaas uw werkkapitaal nieuw leven in 

Ontspan. Bij CapitalBox nemen we uw schoonheidssalon van top tot teen onder onze hoede. CapitalBox Group is een slimme, snelle en gemakkelijke aanbieder van bedrijfsleningen. We bieden snelle, gemakkelijke directe leningen tot €350.000,- aan schoonheidssalons zoals de uwe - geen zekerheidsstelling nodig. Onze aanvraag duurt niet langer dan 5 minuten om in te vullen, en de gemiddelde aanvraag is binnen een werkdag goedgekeurd. U krijgt het werkkapitaal dat u nodig heeft in slechts een dag.

 

Vraag nu aan!