2020-05-12

Bouw

Wat je moet weten 

Hoewel er altijd vraag zal zijn, ervaart de bouwsector, net als veel andere industrieën, hoog- en laagseizoen met projecten en contracten die sterk variëren. Betaling voor diensten ontvangen kan traag zijn en voor elk nieuw project kan een grote vooraf geïnvesteerde investering nodig zijn. Bovendien moet u, afhankelijk van het project, mogelijk extra werknemers inhuren en extra apparatuur kopen of huren. 

De juiste financiering kan helpen deze situaties te beheersen. Op deze manier kan een lening voor kleine bedrijven uw bouwbedrijf helpen het hele jaar door stabiel te blijven en nieuwe projecten binnen te halen. 

Wanneer moet u een lening voor kleine bedrijven overwegen voor uw bouwbedrijf? 

Grotere projecten winnen 

Soms wordt u misschien gedwongen een geweldig project af te wijzen, simpelweg omdat uw bedrijf niet genoeg geld heeft om de projectkosten vooraf te dekken. Een zakelijke lening op korte termijn kan een goede oplossing zijn om de initiële kosten van grotere uitgaven zoals deze op te vangen en deze te verdelen in beheersbare betalingen. 

Financieringsapparatuur 

Betere apparatuur betekent vaak een betere kwaliteit en een snellere doorlooptijd. Leasingapparatuur kan in het begin werken, maar naarmate uw bedrijf groeit, is het misschien de moeite waard om te investeren in bepaalde gereedschappen en machines. Een zakelijke lening op korte termijn kan een goede oplossing zijn om de aanloopkosten van grotere uitgaven als deze op te vangen.